TUMMYTOX blogs.

5 spôsobov, ako spaľovať viac tuku počas oddychu!

Zaujíma Ťa, ako čo najlepšie využiť všetok čas naoptimálne spaľovanie tukov a dostať sa do formy omnoho jednoduchšie?

Preto ti teraz odhalíme 5 super trikov, ako zvýšiť spaľovanie aj pri ľahšom domácom cvičení alebo pri oddychu! 

image

1. Lepšie spi

Dobrý spánok je dôležitý pre všeobecné zdravie a navyše pomáha spaľovať kalórie. A nie len to, mala by si vedieť, že z nedostatku spánku priberáme! Dobrovoľníci, zúčastnení na jednom výskume, počas ktorého spali 5 dní iba 5 hodín, v tomto čase v priemere pribrali 0.82 kg! Spánok je výnimočne dôležitý pre zdravie a krásu, taktiež pomáha telu regenerovať sa a spaľovať kalórie. Preto chodievaj spávať skôr a posnaž sa spať aspoň 8 hodín

2. Vychutnaj si šálku čaju

Starodávny liek na mnohé ťažkosti! Čaje (najmä zelené) majú naozaj mnohé blahodarné účinky. Sú bohaté na antioxidanty, podporujú trávenie a metabolizmus a zlepšujú spaľovanie kalórií.

3. Pi veľa vody

Vedela si, že naše telo pozostáva zo 60 % z vody a je absolútne nevyhnutná pre každú bunku v tele? Dobrá hydratácia je kľúčová a pomáha zbavovať únavy, zlepšovať kognitívne schopnosti, udržiavať peknú pokožku a môže tiež pomôcť odbúravať kilá. Okrem toho, keď pijeme dostatok vody, pocit sýtosti trvá dlhšie a dostatočný príjem vody tiež vedie k lepšiemu spaľovaniu kalórií.  

4. Posilňuj svaly

Ľudské telo omnoho ľahšie spaľuje kalórie, ak má viac svalovej hmoty. Čím viac svalov máš, tým viac kalórií spotrebuješ, a to aj keď práve oddychuješ (dýchanie, spánok, bežné denné úlohy).

„5 kilogramov svalov spotrebuje 50 kalórií denne v odpočinkovom stave, pričom 5 kilogramov telesného tuku spotrebuje len 20 kalórií,“ vraví výskumník z Yaleovej univerzity, Christopher Wharton, Ph.D.

5. Vyskúšaj intervalový tréning

Intervalový tréning pozostáva z vysokointenzívnych cvičení s krátkymi pauzami. Taký druh tréningu ti teraz určite príde vhod - takže skáč, skáč cez švihadlo, daj si nízky skiping na mieste, angličáky, drepy s výskokom...  Len musíš dať pozor, aby si mala okolo seba dosť miesta a neporozbíjala všetky lampy!

Najlepšie na tomto tréningu je, že trvá krátko, ale spaľovanie kalórií trvá ešte dlho po tom, čo s cvičením skončíš

Vyformuj si postavu s balíčkom Perfect Transformation

Možno sa Ti naše rady zdajú komplikované, ale máme pre Teba pomoc... balíček Perfect Transformation! S ním budeš vždy dostatočne hydratovaná, zrýchliš si metabolizmus, očistíš si telo od toxínov a to najlepšie, budeš spaľovať viac tukov a ľahšie si vybuduješ super sexi svaly!

Keď raz začneš so svojou premenou postavy, všetko bude omnoho ľahšie, a keď sa budeš držať našich rád, budeš ľahšie spaľovať kalórie aj pri pozeraní obľúbeného seriálu alebo čítaní obľúbenej knihy! 

Produkty pre Vás