TUMMYTOX blogs.

Ako poraziť chute?

Chceš jesť menej, ale tvoje večerné návaly hladu ti v tom bránia. Keby si ich mohla ovládať! Neboj sa, je to možné. Tu je niekoľko rád, ako udržať svoj hlad pod kontrolou, kedykoľvek budeš chcieť!

image

1. Priprav si niečo na občerstvenie

Ak bude túžba po jedle neznesiteľná, môžeš si pripraviť niečo ľahké, keď si bezpodmienečne musíš pochutiť na niečom sladkom alebo slanom. Takže mrazené smoothie, obyčajný jogurt s čerstvým ovocím, tmavá čokoláda alebo čokoľvek iné, čo ťa uspokojí.

2. Nevylučuj tuk z jedálnička

Aj keď držíš diétu, udržuj si tuky v strave (ale nepreháňaj to). Prečo? Pretože dodávajú telu esenciálne mastné kyseliny a vitamíny pre rovnováhu a správne fungovanie nervového systému a celkového zdravia organizmu.

3. Venuj sa niečomu, kedykoľvek máš chuť

Keď pocítiš nával chutí, ktorým musíš odolávať, nájdi si alternatívu: choď na prechádzku, vykonaj domáce práce, zašportuj si, choď na prechádzku s priateľom... Čokoľvek, čo ťa bude odvádzať od predstavy a túžby po jedle.

4. Ak si nemôžeš pripraviť vlastné jedlo, priprav si vlastné porcie

Ak tvoj rodinný život vyžaduje, aby si pripravovala veľké jedlá, neboj sa - stále môžeš schudnúť! Musíš si len pripraviť vlastné porcie jedál, ktoré máš pri stole. To ti dodá živiny, ktoré potrebuješ, aby si neskôr nemala na to chute, a budeš rada, keď sa dobre naješ so svojimi blízkymi.

Aby si si udržala svoje porcie malé, uži tlmič chuti do jedla, vďaka ktorému prestaneš jesť oveľa skôr ako predtým. Jedným z najlepších produktov na to je určite Tummyccino, zoštíhľujúca káva s Garcíniou Kambodžskou, ktorá ti dodá pocit sýtosti po celý deň.

5. Nedrž príliž prísne diéty

Nadmerná kontrola stravovania môže viesť k nedostatku vitamínov, minerálov a ďalších základných živín v tele. Následkom čoho bude nedostatok viesť telo k tomu, že bude častejšie vyžadovať výživné látky, ktoré mu chýbajú, čo spôsobí chute.

6. Nevynedhávaj jedlá

Dáva to zmysel - ak vynecháš jedlo, tvoja chuť do jedla bude nevyvážená a pri ďalšom jedle budeš jesť viac. Optimálné sú tri ľahké hlavné jedlá denne.

7. Vytvor si pravidlo, že nebueš jesť pred obrazovkou

Jedenie pred televízorom alebo počítačom je pre väčšinu z nás automatické, najmä v noci. Ak sa tomu chceš úplne vyhnúť, musíš sa vedome rozhodnúť, že nebudeš jesť pred obrazovkou. Je to ťažké, ale výsledok stojí za to!

Ak chceš večernú chuť úplne vylúčiť, skús pre potlačenie nočných chutí, ktoré ich zastaví. Náš nápoj Night Burner, prostriedok na potlačenie nočných návalov hladu s limetovou príchuťou, je tvojou najlepšou voľbou! Bonusový efekt: zabraňuje ukladaniu kalórií v tele!

8. Očakávaj svoje chute

Ak vieš, že takmer každý deň máš silnú chuť na maškrtenie, môžeš ich predvídať a urobiť niečo pre ich minimalizáciu. Priprav si do tašky, na pracovný stôl atď. nejaké ovocie, chrumkavú zeleninu, jogurt alebo čaj a pokojne si pomlsaj na tom.

A ak nemôžeš povedať nie

Ak niekedy nemôžeš povedať NIE svojim malým hriechom, neboj sa; existuje riešenie! Kapsuly Flat Tummy Caps na potláčanie hladu a chuti na maškrtenie, spaľujú prebytočný tuk a predchádzajú jeho ukladaniu! Takto nestratíš nič a môžeš pokračovať tam, kde si prestala.