TUMMYTOX blogs.

AKÁ JE PRAVDA O ČAJOCH NA CHUDNUTIE... SKUTOČNE FUNGUJÚ?

Je všeobecne známe, že pravidelné pitie čaju na chudnutie pomáha pri účinnejšej rýchlejšej strate prebytočných kilogramov a rozpúšťaniu tukov. Je toto tvrdenie naozaj pravdivé?

image

Pri nákupe čaju sa je treba samej sebe opýtať, aký efekt si prajeme dosiahnuť. Skutočnosť je totiž taká, že rôzne čaje majú rôzne funkcie. Okrem toho sú vhodné:

  • Na urýchlenie metabolizmu
  • Ako laxatívum alebo diuretikum
  • Na potlačenie chuti do jedla

S ktorým čajom schudneš najrýchlejšie?

Zelený, biely a čierny čaj obsahujú rôzne zložky, ktoré podporujú rozpúšťanie tukov. Jednou z nich sú polyenoly, ktoré majú vplyv na spaľovanie tukov a podporujú chudnutie.

Zelený čaj je ako spaľovač tukov na prvom mieste

Čaje na chudnutie, ktoré okrem iného obsahujú aj rôzne zložky zo zeleného čaju, sú výborné pre urýchlenie metabolizmu, vďaka vysokému obsahu kofeínu, ktorý telo naplní energiou a pomáha mu generovať teplotu.

Zelený čaj je rovnako účinný pri potláčaní chuti do jedla. Obsahuje zložky podporujúce vytváranie dopamínu a norepinefrínu, hormónov, ktoré aktivujú nervus sympatikus, ktorý je súčasťou vegetatívneho nervového systému a potláča tak chuť do jedla.

Otestuj Daily Kick & Sleep Tight Tea TU >>

Bylinný detoxikačný čaj

Čaje na bylinnom základe sú výborné pre vylučovanie prebytočných látok z tela. To okrem iného prispieva k urýchleniu úbytku hmotnosti a súčasne zbavuje telo škodlivých látok, ktoré počas dňa do svojho tela prijmeš.

Čaj na chudnutie, ktorý naozaj funguje

Daily Kick & Sleep Tight Tea je komplet čajov podporujúci celkovú regeneráciu tvojho tela. Daily kick čaj obsahuje množstvo zložiek, známych vďaka svojim účinkom na rozpúšťanie tukov a stratu kilogramov, medzi ktoré patrí aj zelený čaj. Znižuje pocit nafúknutosti a okamžite spúšťa procesy, za pomoci ktorých podporuje trávenie v priebehu celého dňa.

Sleep Tight čaj podporí tvoj spánok a aktivuje detoxikáciu tela. S jeho pomocou sa telo cez noc zbaví toxínov v a pripraví ho na nový deň v ktorom stres a nafúknutosť nemajú miesto.

S pomocou Daily Kick & Sleep Tight Tea porazíš nafúknutosť a únavu v 20 dňoch, zmenšíš obsah pása a docieliš plochšie bruško. Získaj späť chuť na cvičenie a dôvod k úsmevu!

Objednaj si Daily Kick & Sleep Tight Tea s akčnou cenou. TU:

Produkty pre Vás