TUMMYTOX blogs.

7 superzábavných cvikov na formovaný zadoček

Už dlho snívaš o „bubble butt“... na všetkých sociálnych sieťach vidíme dievčatá, ktoré majú dokonalý gluteus maximus (čítaj riťku), a pýtame sa, ako sa im to, dokelu, podarilo?!

Kryjeme ti chrbát, dievča! Pusti si nejakú dobrú energickú muzičku, sleduj naše super cviky na formovanie zadku (ale musíš podľa nich aj cvičiť :D ) a veľmi rýchlo uvidíš neuveriteľné výsledky! 

image

Drepy už všetky poznáme. Ale staré dobré drepy žiaľ samy osebe nebudú stačiť na perfektne vytvarovaný zadoček, aký vídavaš na instagrame! Tie dievčatá na sebe naozaj makajú. 

Neboj sa, nie je to však žiadne tajomstvo, aj ty môžeš mať taký zadoček, len si musíš vybrať tie správne cviky! Možno ti bude na začiatku ťažko, lebo tvoje telo na také cviky nie je zvyknuté, ale keď ich budeš robiť pravidelne, povedzme, aspoň 2-krát týždenne alebo aj viac, výsledky uvidíš, skôr, než by si to čakala. Tak, čo? Ideš do toho? 

Aby sme ti to uľahčili, spravili sme malý prieskum a pripravili sme ti tie najlepšie cviky zamerané na pevný a formovaný zadoček. 

1. Dvíhanie panvy

Ľahni si na chrbát s pokrčenými kolenami, chodilá čo najbližšie k zadku. Pozor, aby sa ti nešmýkalo. Pri dvíhaní napni zadok a boky dvihni najvyššie, ako môžeš. S výdychom spusti zadok dole, ale nepoložol ho na podložku (nesmie sa dotknúť). Cvik rob 30 sekúnd v 4 sériách. Medzi sériami si sprav krátku 10-sekundovú pauzu. 

image

2. Step na lavičku (taburetku) so zakopávaním

Nájdi trochu vyvýšený pevný predmet (lavičku, nízku stoličku, taburetku...). Jednou nohou sa postav na lavičku, silou dvihni telo a spodnú nohu zanož najvyššie, ako môžeš. Opakuj 10-krát na každú nohu v 4 sériách. Medzi sériami si sprav krátku 10-sekundovú pauzu. 

image

3. Dvíhanie panvy na jednej nohe

Ľahni si na chrbát s pokrčenými kolenami, chodilá čo najbližšie k zadku. Pozor, aby sa ti nešmýkalo. Dvihni jednu vystretú nohu. Boky dvíhaj na jednej nohy najvyššie, ako môžeš. S výdychom spusti zadok dole, ale nepoložol ho na podložku (nesmie sa dotknúť). Cvik rob 30 sekúnd na jednu nohu a 30 na druhú v 4 sériách. Medzi sériami si sprav krátku 10-sekundovú pauzu. 

image

4. Drep + dvíhanie na špičky

Tento cvik je ďalší level drepu. Nie je to nič ťažké a hlavne to funguje! V podstate robís bežné drepy, ale keď si dole, dvihneš sa ešte na špičky. Opakuješ 10-krát v 4 sériách. Medzi sériami si sprav krátku 10-sekundovú pauzu.

image

5. Zakopávanie

Postav sa na všetky štyri , dlane trochu pred ramenami. Jednu nohu s kolenom v 90-stupňovom uhle dvíhaš hore tak vysoko, ako vládzeš - bedrá musia ostať v rovine. Tento cvik rob 30 sekúnd na jednu nohu, potom nohy vymeň a ešte 30 na druhú. Opakuj v 4 sériách. Medzi sériami si sprav krátku 10-sekundovú pauzu. 

image

6. Kroky do strany v drepe

Postavíš sa do polohy drepu a kráčaš do strany, 15 krokov na jednu stranu, 15 na druhú. Opakuj v 4 sériách. Medzi sériami si sprav krátku 10-sekundovú pauzu. 

image

7. Bočné roznožovanie

Postav sa na jedno redlaktie a jedno koleno (ako vidíš v gife). Dvíhaj zároveň nohu v 90-stupňovom uhle a zároveň boky čím vyššie.  A znova 30 sekúnd na každú stranu. Sprav 4 série, medzi ktorými si dáš krátku pauzu.

image

Vyskúšaj Booty Tone na rýchlejšie formovanie zadku!

Booty Tone kapsuly preprogramujú bunky aby nehromadili tuk. Funguje tak, že prebudí hormón štíhlosti (adiponektín), ktorý podporuje spaľovanie tukov v oblasti brucha a zadku a pomáha rýchlejšie formovať zadok! 

Klikni a odhaľ viac!

Odhaľujeme tajomstvo dokonalých instagramových pozadí...

Okrem tých správnych cvikov a trošky pomoci dievčatá na Instagrame majú ešte jeden trik, ako ľahšie dosiahnuť krajší a vyformovanejší zadok... S radosťou ti ho teraz odhaľujeme! Ta dááá, je to Booty Band <3 

S touto úžasnou gumou na cvičenie bude každý cvik trošku ťažší a účinky a výsledky dvojnásobné! Je to limitovaná edícia, takže si zožeň svoj Booty Band radšej už dnes