TUMMYTOX blogs.

5 znakov, že ti toxíny bránia schudnúť (a ako tomu zabrániť)

Zdá sa aj tebe nespravodlivé, že nemôžeš schudnúť bez ohľadu na to, čo všetko pre to skúsiš urobiť? A čo keď ti povieme, že potrebuješ len 15 dní a tie správne triky!

image

Nízka kvalita potravín, nezdravý životný štýl, zlozvyky, toxické životné prostredie - to všetko spôsobuje, že naše telá sú veľmi často zaplavené toxínmi.  Bohužiaľ je stále častejší problém, hoci je naše telo je na elimináciu toxínov veľmi dobre vybavené.

Lymfatický systém, pečeň, obličky, tráviaci systém pracujú spoločne, aby udržali telo zdravé, fit, bez prebytočného tuku a nahromadených toxínov.

Napriek tomu by nikdy nemalo bojovať samo PROTI PRESILE toxínov, baktérií, xenohormónov a znečistenia. Keď sa hromadí príliš veľa toxínov, je čas zasiahnuť.

Ak máš 2 alebo viac príznakov hromadenia toxínov, mala by si zvážiť detox:

  1. hromadí sa ti tuk okolo pásu
  2. nemôžeš schudnúť (aspoň nie toľko, koľko by si chcela) bez ohľadu na to, ako sa snažíš
  3. si stále unavená
  4. si často nafúknutá a opúchajú ti končatiny 
  5. tvoja pokožka nemá zdravý vzhľad a máš problémy s celulitídou

Pýtaš sa,  ako súvisí hromadenie toxínov a priberanie?

Je to jednoduché - keď telo nedokáže účinne a rýchlo odstrániť škodlivé mikroprvky, snaží sa ich aspoň zneškodniť vnútri tela.

Ak toxíny z tela neodchádzajú, tukové bunky ich obalia a tým chránia telo pred ich škodlivými vplyvmi.

Zjednodušene povedané, toxíny sa ukrývajú v tukových zásobách.

Ak sa nadbytočné toxíny neodstránia, telo ukladá stále viac tukov a eliminácia toxínov je ešte ťažšia.

Chudnutie by znamenalo roztopenie tukových zásob, kde sú toxíny uväznené. Ale tvoje telo ich nechce oslobodiť.

Ako sa zbaviť toxínov a zároveň schudnúť?

Keďže priberanie na váhe a hromadenie toxínov úzko súvisia a vzájomne sa dopĺňajú, je najlepšie detoxikovať a zároveň schudnúť.

  1. čím efektívnejšie sa zbavujeme toxínov, tým menej tukov sa bude hromadiť 
  2. čím viac tuku spálime, tým viac toxínov dokážeme eliminovať

DÔLEŽITÉ: Naše vylučovacie (detoxikačné) orgány musia správne fungovať, aby toxíny unikajúce z roztopeného telesného tuku mohli z tela čo najskôr odísť. To musí byť úplne najvyššia priorita! 

Osloboď svoje telo od toxínov s detoxikačnými kapsulami na 15 dní! 

Čo keby sme ti povedali, že máme 10-krát silnejší produkt na čistenie tela ako iné podobné produkty na trhu, ktorý ti pomôže vyčistiť hlavný detoxikačný orgán - pečeň - a zbaviť sa nahromadených toxínov?

15 Days Detox prečistí tvoje telo iba 2 kapsulami denne! Musíš len užiť jednu kapsulu ráno a jednu kapsulu večer, a dokonale si prečistíš organizmus!

A nie, nie je to žiadna mágia! Naše kapsuly osahujú 10-krát lepšie dostupný extrakt z ostropestreca mariánskeho, na rozdiel od iných podobných produktov. To znamená, že tvoje telo ho môže využívať oveľa efektívnejšie!

A aby bolo čistenie ešte efektívnejšie, pridali sme tiež artičoky, vitamín E a piperín - aby sme ti poskytli úplnú podporu na tvojej ceste detoxu a chudnutia!

Prvé výsledky uvidíš už po 15 dňoch*, získaš viac energie, zlepší sa ti trávenie a ľahšie sa zbavíš nadváhy!

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]