TUMMYTOX blogs.

5 tipov, ako v plavkách očariť

Plavková sezóna sa blíži, ale ty by si sa najradšej schovávala pod voľnými tričkami? Nie tento rok! Vkroč na pláž sebavedomo a ukáž svoju krásu. Aby sme ti pomohli, zozbierali sme 5 tipov, ktoré ťa nesklamú!

image

1. Hlavu hore!

Nič ti nepomôže pôsobiť na pláži sebavedomejšie a krajšie ako vystretý chrbát a hlava hore! Ak si pri chôdzi vzpriamená, tvoja postava bude pôsobiť štíhlejšie, pretože vystretý chrbát automaticky zatlačí bruško dovnútra a vyzdvihne prsia. 

2. Nie sú plavky ako plavky

Ukáž sa hrdo v pekných plavkách. Jednodielne plavky sú toto leto absolútnym módnym hitom a sú ideálne aj na skrytie nedokonalostí a opticky zužujú pás.

3. Piť, piť a ešte raz piť

Jasné, všetky to vieme, ale neuškodí pripomenúť... NIKDY nezabúdaj piť! Ale nie ultrasladené nápoje, pivo a sladké koktaily. Toto leto si dopraj ľahkú detoxikáciu bylinkovými čajmi, tvoje telo ti bude vďačné! 

4. Odvahu, dievča!

Áno, áno v čiernej vyzeráme štíhlejšie... Ale na leto je to trochu nuda... trochu dosť!  Toto leto si vyber plavky s potlačou! Tropická potlač je zábavná a trendy a vzory taktiež dokážu všeličo skryť.

Jednofarebné plavky taktiež vytvoria optickú ilúziu a dokážu ubrať pár centimetrov z pása. Ak by si chcela pôsobiť vyššie, vyber si plavky so zvislými pásikmi – vizuálne predĺžia a zoštíhlia telo. 

image

5. Správna starostlivosť je základ

Pre väčšinu žien je celulitída nočnou morou. Ale so správnou starostlivosťou môžeš viditeľnosť pomarančovej kože výrazne znížiť. Použi anticelulitídny gél, ktorý v lete vyhladí pokožku a navyše eliminuje tuk na problémových miestach.

 

Jeden tip navyše

Skúsila si už náš najúspešnejší letný program?


Tvoria ho 4 fantastické produkty obsahujúce prírodné zložky, ktoré rýchlo spaľujú tuky, zrýchlia tvoj metabolizmus a pomôže ti dosiahnuť postavu, o ktorej snívaš!

  • Nápoj Fat Burner funguje ako aktívny spaľovač tukov s l-karnitínom, ktorý prírodným spôsobom zvyšuje tvoju vnútornú teplotu a zrýchli spaľovanie tukov.
  • Nápoj Draining Drink Intense už svojou účinnosťou presvedčil viac ako 80% zákazníkov. Pomôže ti vylúčiť viac prebytočnej vody a toxínov a zmierni viditeľné znaky celulitídy!
  • Čaj Skinny Me Tea obsahuje zmes bylín a ovocia, ktoré svojimi aktívnymi zložkami pomáhajú rýchlejšie spaľovať tuky a naštartujú metabolizmus.
  • Slimming GEL ZDARMA: vďaka extraktu z garcínie kambodžskej je Slimming Gel výnimočne efektívnou zbraňou proti celulitídeneželaným tukom na problematických partiách.


Teraz si už pripravená! Tak poďme... Šup do plaviek!