TUMMYTOX blogs.

5 krokov k dokonalej postave do plaviek

Leto sa blíži a ty... si už pripravená obliecť si bikiny? Možno, že si tento rok príliš nerozmýšľala o plavkách a dovolenke pri mori, kvôli situácii, ktorej sme čelili, a ani teraz ešte situácia nie je ideálna.

Ale či už tráviš leto pri mori, alebo na Zlatých pieskoch, na Domaši alebo kdekoľvek inde, musíš byť pripravená na krátke letné šaty, šortky alebo bikiny!

image

Preto sme pre teba pripravili 5 jednoduchých krokov na dosiahnutie perfektnej postavy do plaviek!

1.) Maj svoje nové bikiny vždy na očiach

Na silnejšiu motiváciu treba mať vždy pred sebou cieľ. Daj si nové plavky alebo obľúbené šaty na nejaké viditeľné miesto, kde ich počas dňa viackrát uvidíš. Vždy si spomenieš, prečo vlastne tak ťažko makáš a budeš sa o dokončenie ďalších krokov snažiť ešte viac.

2.) Priprav sa na chudnutie

Prvá vec, ktorej sa potrebuješ zbaviť, keď si chceš vyformovať krásnu postavu, je nadbytočná voda. Voda, ktorá sa v tele zadržiava, spomaľuje fungovanie lymfatického systému a v tele sa začnú hromadiť toxíny. Následok? Pocit nafúknutosti a neschopnosť schudnúť.

Ako sa zbaviť prebytočnej vody v tele? Super ingrediencie v našom čaji Skinny Me zaistia, že sa voda a tuk nebudú hromadiť v tele. Toxíny, ktoré zostávajú v tele, bránia chudnutiu, preto tento čaj stimuluje ich vylučovanie.

Skinny Me čaj tiež zrýchľuje metabolizmus, a tým zrýchľuje proces spaľovania tukov, a navyše je veľmi chutný.

3.) Zastav večerný hlad a nadmernú chuť do jedla

Problémom neúspešných diét často býva emocionálny hlad, ktorý nás chytí, ak máme zlý deň, sme smutné alebo v strese. Jeho vinou často zjeme tonu čipsov a sladkostí pri filme alebo seriáli predtým, než ideme spať.

Ale to už je minulosť, pretože vďaka kapsulám Flat Tummy môžeš zastaviť nadmernú chuť do jedla! Ako? Obsahujú extrakt z garcínie kambodžskej, o ktorej je známe, že zvyšuje hladinu serotonínu, hormónu šťastia, ktorý ovplyvňuje pozitívnu náladu. Vysoká hladina serotonínu zastaví prejedanie, ktoré je často dôsledkom zlej nálady a depresie.

Okrem toho garcínia obsahuje kyselinu hydroxycitrónovú (HCA). Vďaka nej pomáha vyvážiť telesnú hmotnosť a zmierňuje pocit hladu. Zabraňuje tiež hromadeniu tukových buniek.

4.) Každý svoj krok využi na spaľovanie tuku

Či už ideš na krátku prechádzku, túru alebo cvičíš doma, určite si daj Fat Burner Drink pred akoukoľvek fyzickou aktivitou. Prečo? Pretože mení tukové zásoby na poriadny príval energie. Roztopíš o 16 % viac tuku, a to dokonca 5x rýchlejšie a 20-minútové cvičenie prinesie účinky 100-minútového cvičenia. Nie je to skvelé? S jeho pomocou budeš mať každý deň menej a menej kíl a viac a viac energie!

5.) Sleduj svoj pokrok

Pamätáš si na prvý krok? Okrem toho, že je veľkou motiváciou mať svoj cieľ vždy pred očami, je tiež veľmi dôležité sledovať svoj pokrok. Odporúčame ti odfotiť sa v prvý deň odpočítavania do leta a potom niekde uprostred a v posledný deň odpočítavania. Svoj pokrok uvidíš bez skreslenia a na vlastné oči - budeš na seba naozaj pyšná.

Na postavu do plaviek nepotrebuješ až tak veľa, stačí trochu pevnej vôle a vytrvalosti a samozrejme aj pár produktov, ktoré ti to všetko uľahčia. Na to ti odporúčame balíček Perfect Transformation, ktorý je navrhnutý špeciálne na efektívne chudnutie a rýchle výsledky. Tento rok v nových bikách zažiariš a predvedieš všetky svoje tromfy!

Produkty pre Vás

SPAĽOVANIE TUKU
-67%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 59,97 €
Zobraziť produkt