TUMMYTOX blogs.

5 dôvodov, prečo je L-karnitín TOP

Si na diéte, často cvičíš, užívaš aj rôzne výživové doplnky.. ale svaly sa napriek tomu neformujú tak, ako by si chcela? Možno potrebuješ niečo, čo ti s tým dokáže pomôcť – ale čo?

Počula si už o L-karnitíne? Všetci, ktorí chcú schudnúť a mať pekné svaly už určite vedia, o čom je reč. Vieš prečo?

image

L-kar... čo??

L-karnitín je aminokyselina, ktorá pomáha telu premeniť tuk na energiu. Predovšetkým treba vedieť, že L-karnitín nie je neviemaký stimulant, ktorý mnoho ľudí užíva pred cvičením na spaľovanie tuku. Ide o prírodnú zložku, ktorú naše telo potrebuje a produkuje ju v malých množstvách aj samo.

Prečo by si mala začať užívať L-karnitín už dnes?

1. Zrýchľuje spaľovanie tuku

Bez L-karnitínu telo nemôže premeniť na energiu všetky tuky, ktoré prijme z potravy. Čím viac L-karnitínu je v tele, tým viac tukov telo mení na energiu a menej sa ich ukladá na bruchu, bokoch a zadku.

2. Poskytuje maximálne účinky cvičenia

Ak popri cvičení užívaš L-karnitín, tvoje telo nebude využívať na tvorbu energie proteíny, ale tukové zásoby. Taktiež je dokázané, že L-karnitín umožňuje cvičiť intenzívnejšie - a nebudeš sa cítiť taká unavená.

3. Urýchľuje a zlepšuje regeneráciu svalov

L-karnitín zrýchľuje a zlepšuje regeneráciu svalov a predchádza mikroporaneniam svalstva počas celého cvičenia.

4. Vplýva na zdravie srdca a žíl

Mnohé výskumy dokázali. že L-karnitín chráni srdce a krvné žily a cievy. Znižuje riziko kardio-vaskulárnych ochorení.

5. Vplýva na zdravý vzhľad kože a pokožky

Vzhľadom na to, že vylučuje tuky z krvi, znižuje ich hromadenie vo vrstvách kože. Výsledok? Menej mastná pokožka bez vyrážok a upchatých pórov.

Najčistejší L-karnitín na trhu!

Carni Fit obsahuje najčistejšiu formu L-karnitínu, vytvorenú špeciálne pre ženy. Jeho účinky sú vedecky dokázané: spaľujeo 16 % viac tuku, a to 5-krát rýchlejšie

Tento náš L-karnitín je vysoko koncentrovaný a dizajnovaný špeciálne pre ženy. Stačí ho užiť30 minút pred cvičením a vychutnávať si úplne nový zážitok z cvičenia a mimoriadne rýchle výsledky!