TUMMYTOX blogs.

5 doplnkov, ktoré ti nesmú chýbať na pláži

Aj keď sama dobre vieš, čo si musíš vziať so sebou k moru, môže sa stať, že aspoň na jednu vec určite veľmi ľahko zabudneš. Aby sme tomu tento rok zabránili, zostavili sme krátky zoznam najdôležitejších vecí, ktoré si so sebou musíš vziať! 

image

Na lístok si napiš zoznam a skôr ako odídeš, v rýchlosti si skontroluj, či si si zabalila všetko, čo si mala.

1. Ochráň sa pred slnkom!

Letné slnko môže byť veľmi nebezpečné a je najlepšie sa mu vyhnúť medzi 11:00 a 16:00. Ale ako vieme... keď ideme k moru, chceme využiť každú sekundu, takže byť niekde schovaná pol dňa asi nikdy neklapne.

Z tohto dôvodu by si mala vždy mať klobúk a okuliare, aby si si chránila hlavu pred silným slnkom!

2. Postaraj sa o pokožku

Slnko môže byť tiež veľmi škodlivé pre našu pokožku. Je pravda, že sa všetci chceme čo najviac opalovať, aby sme sa domov vrátili s peknou farbou. Ale musíš byť obzvlášť opatrná. Napriek tomu, že je opalovanie krásne, je to mučenie pre našu pokožku, najmä ak sa spálime, nehovoriac o riziku vzniku melanómu (rakovina kože, ktorá sa dnes stáva bežnejšou práve preto, že na slnku strávime príliš veľa času).

Preto musíš mať opaľovací krém s vyšším faktorom (najmenej 20) a používať opalovací krém aj niekoľkokrát denne. Je tiež dobré mať balzam na pery s ochranným faktorom.

3. Čítaj si!

Neviem ako pre teba, ale čítanie na pláži je pre nás potešením! Ľahký vánok, zvuk vĺn a vôňa mora s dobrou knihou - dokonalosť!
Preto so sebou vždy nos dobrú knihu (knižnice vždy majú dobré letné hity) a zošit, do ktorého si môžeš zapisovať svoje myšlienky a obľúbené citáty.

4. Pi dostatok vody

Opakujeme to už asi po desiatykrát, ale dostatok tekutín je skutočne jednou z najdôležitejších vecí v horúcich letných dňoch. Pi, pi, pi ... pretože naše telo potrebuje extra príjem tekutín a zároveň bude tvoja pokožka vyzerať krajšie, bude dostatočne hydratovaná.

Takže si vždy so sebou vezmi fľašu s vodou alebo iným nápojom (bez cukru!). Ak sa rozhodneš pre našu fľašu Tummy Rose Gold, postaráš sa nielen o dostatočný príjem tekutín, ale tiež budeš mať tú najkrajšiu fľašku na celej pláži.

5. Uisti sa, že na pláži vyzeráš úžasne

Predovšetkým nesmieš zabudnúť na svoje nové krásne plavky! Veríme, že v nich vyzeráš fenomenálne, takže by si na ne nemala zabudnúť ani na dovolenke. Nezabudni na nápoje TummyTox, ktoré poslúžia ako osvieženie a pomôžu ti udržať si postavu, na ktorú si vynaložila toľko úsilia!

Prečo je to dôležité? Pretože keď ideme na dovolenku odpočívame a zabúdame na problémy minulých mesiacov, kedy sme sa snažili dostať do najlepšej formy. Naše nápoje ti pomôžu udržať si ju, aj keď budeš jesť viac zmrzliny, piť koktejly a hrešiť s rýchlym občerstvením.

Tvoj zoznam je teda nasledujúci:

  • Klobúk a slnečné okuliare
  • Opalovací krém a balzam na pery s ochranným faktorom
  • Kniha a zošit/denník
  • Fľaša vody alebo nesladený nápoj
  • Balíček Šup do plaviek!

Prečo práve balíček Šup do plaviek?

Tento balíček nenecháva nič na náhodu - s ním sa postaráš o hydratáciu a tiež o štíhlu postavu!

Obsahuje Draining Drink, ktorý môžeš piť ráno a pomôže ti detoxikovať telo. Čaj Skinny Me Tea môžeš piť ráno alebo po obede, pretože zlepší tvoj metabolizmus a pomáha spaľovať tuk. A potom si môžeš pripraviť Fat Burner, keď potrebuješ viac energie, pretože premení tvoje tukové zásoby na energiu! Všetky nápoje majú skvelú chuť a budú slúžiť ako skutočné letné občerstvenie!

Produkty pre Vás