TUMMYTOX blogs.

4 jednoduché tipy, ako bez ujmy zvládnuť chladné mesiace plné dobrôt

Vianoce nám už klopu na dvere. Všade to svieti, bliká, vianočné trhy všade, kam sa pozrieš. Hmmm, voňavé varené víno, chutné zákusky, podpecníky... prečo si trochu nedopriať, veď je to len raz za rok. Priznajme si to, december je plný lákadiel, ktorým sa naozaj ťažko odoláva.

Čítaj ďalej a inšpiruj sa našimi tipmi, ako byť fit (nielen) v zimných mesiacoch!

image

1. Dopraj si nalačno pohár vlažnej vody s citrónom!

Vlažná voda s citrónom ťa nakopne, zlepší trávenie, pomôže ti, ak trpíš zápchou, vyčistí pleť a zaplní žalúdok, takže ťa na chvíľu prejde chuť na všetky tie dobroty, ktoré vidíš v kuchyni :-)
Navyše citrón obsahuje vysoký obsah antioxidantov a vitamínu C a je ideálny pomocník na správnu funkciu imunitného systému, čo sa hodí obzvlášť v chladnom zimnom období.
Tip redakcie: pridaním extra ingrediencie ťa tvoj každodenný rituál neomrzí. Pridaj si do pohára ešte pár lístkov mäty, trochu škorice, lyžičku medu, zázvor či kúsok obľúbeného ovocia (napríklad jablko alebo maliny). Fantázii sa medze nekladú.

2. Naplň si bruško a zahrej sa miskou s minimom kalórií

Miska teplej, krásne farebnej, hustej zeleninovej polievky ťa zahreje a poteší nie len tvoje bruško, ale aj dušu. Zelenina obsahuje kopu vitamínov, minerálov, vlákniny a má len minimum kalórií.
Ideálny spôsob, ako zredukovať kalórie počas dňa, keď vieš, že večer ťa čaká vianočný večer, na ktorom diéta naozaj nebude možná!

3. Hýb sa!

Je jedno ako, hlavne sa hýb. Môžeš napríklad vystúpiť o 1 alebo 2 zastávky skôr a prejsť sa, zaparkovať na druhom konci parkoviska alebo ísť po schodom namiesto výťahu. Keď máš voľnejšie dni, nájdi si chvíľku pre seba a začni s aktivitou, ktorá ťa bude baviť. Či už je to tanec, kalanetika, alebo HOT joga. Tvoje telo a myseľ ti budú vďačné!

4. A to najhlavnejšie? Maj sa rada!

Najdôležitejšia vec zo všetkého, ale mnoho ľudí ju napriek tomu ignoruje. Duševná pohoda je nevyhnutnou súčasťou fyzickej kondície. Pozitívne myslenie, sebavedomie a to, ako vnímame sami seba, urobí veľa práce za nás, hoci asi cez sviatky napriek tomu nejaké to kilečko priberieme. :-)

Balíček Šup do formy! je tvoje eso v rukáve!

Je to jeden z najobľúbenejších balíčkov a obsahuje 3 produkty, ktoré ti pomôžu očistiť telo od toxínov, zvýšiť spaľovanie tukov a zrýchliť metabolizmus aj počas odpočinku.
Balíček obsahuje:

  • Nápoj Draining drink Intense – detoxikačný odvodňovací nápoj, ktorý ti pomôže vylúčiť z tela prebytočnú vodu a toxíny a zmierni viditeľné znaky celulitídy.
  • Nápoj Fat Burner Intense, ktorý prírodným spôsobom zvyšuje tvoju vnútornú telesnú teplotu a urýchli tým spaľovanie tukov. Obsahuje 100 % čistú formu L-karnitínu, ktorý prinúti telo využívať tukové zásoby ako zdroj na tvorbu energie. S nápojom Fat Burner spáliť podstatne viac tuku pri fyzickej aktivite aj počas odpočinku!
  • Čaj Skinny Me Tea pomáha naštartovať metabolizmus, dodáva energiu a zlepšuje trávenie aj spaľovanie tukov.

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE NA CHUDNUTIE
-56%
Špeciálna cena 34,99 € Bežná cena 79,96 €
Zobraziť produkt