Vedecky podložené chudnutie pre ženy

Ženy majú v priemere viac telesného tuku ako muži. Estrogén znižuje schopnosť žien spaľovať energiu po jedle, čo vedie k ukladaniu väčšieho množstva tuku po celom tele. To znamená, že chudnutie a regulácia hmotnosti sú pre ženy oveľa odlišnejšie ako pre mužov. A hoci niektoré všeobecné zásady môžu fungovať pre obe pohlavia, ženy bojujú s nadváhou (najmä s nadbytočným tukom) viac ako muži a väčšina riešení, vyvinutých pre obe pohlavia, funguje u žien menej účinne.

Preto ako značka zameraná na ženy pracujeme v spoločnosti TummyTox ruka v ruke s vedou, aby sme poskytli riešenia, ktoré najlepšie fungujú pre ženy.

image

Prečo je pre ženy ťažšie schudnúť?


Ženy aj muži bojujú s nadváhou kvôli každodenným faktorom, ako sú: stres, fajčenie, nedostatok spánku, sedavý spôsob života, konzumácia spracovaných potravín, nedostatok vody a genetika.

Ženy sa však musia vyrovnať aj s ďalšími problémami, ako sú kolísavé hladiny hormónov, tehotenstvo a odlišný spôsob metabolizmu tukov. Naše telo je naprogramované na ukladanie tuku, najmä v určitých oblastiach, ako je brucho a stehná. Preto ich často nazývame problémovými oblasťami.

Najlepší spôsob, ako sa podľa vedy zamerať na problémové oblasti


Ženy často bojujú s problémovými oblasťami, ako sú pretekajúce boky, brušné faldy, celulitída a tučné stehná. Je to problém, ktorý si vyžaduje cielené riešenie.

Jedna z našich obľúbených zložiek na lokalizované odbúravanie tuku sa nazýva ID-alG™, superúčinná patentovaná zmes hnedých rias, jódu a jadierok hrozna bohatých na morské polyfenoly. Pomáha absorbovať menej tukov a sacharidov z jedla a zároveň podporuje trávenie.

ID-alG™ nájdeš v prípravku TummyTox Waist & Leg Shaper spolu s extraktom zo žihľavy, ktorý obsahuje flavonoidy priaznivo pôsobiace na krvný obeh. Vďaka tomuto účinku sa tvoje nohy budú cítiť menej unavené a ťažké, ako aj menej opuchnuté.

Roky výskumu pre rýchle a viditeľné výsledky!


Na hlavnej zložke prípravku Waist & Leg Shaper bolo vykonaných mnoho vedeckých výskumov, ktoré preukázali jeho účinok na reguláciu hmotnosti a telesnej tukovej hmoty.

Keďže úbytok hmotnosti priamo súvisí s redukciou tukovej hmoty, klinická štúdia ukázala, že účastníci, ktorí denne konzumovali 400 mg ID-aLG™ (2 kapsule Waist & Leg Shaper), schudli v priemere 2,8 kg už po 8 týždňoch.

Účastníci si tiež zlepšili postavu tým, že znížili svoju:

  • obvod pása (-2,4 cm*),
  • obvodu bokov (-1,7 cm*)
  • obvod stehien (-0,9 cm*).

Rýchle a bezproblémové výsledky


Najlepšie na Waist & Leg Shaper je, že zmeny sú viditeľné už po 2 kapsulách denne počas 8 týždňov a ty sa medzitým môžeš sústrediť na zlepšenie celkovej kvality svojho života a formovanie postavy prenechať odborníkom - nám!

Pretože naše produkty sú úplne prírodné,vedecky podložené a ich používanie je bezpečné, milujú ich ženy na celom svete! S produktmi TummyTox už schudlo viac ako 600 000 žien a Waist & Leg Shaper je náhodou jedným z najobľúbenejších produktov davu!

Produkty pre Vás

CHUDNUTIE
-50%
Špeciálna cena 22,99 € Bežná cena 45,98 €
Zobraziť produkt