TUMMYTOX blogs.

Zuzana sa zbavila PMS, nadúvania a chuti na sladké - s TummyToxom

Zuzana má 37 rokov a pracuje ako zdravotná sestra. Dva roky trpela ťažkou popôrodnou diastázou brušných svalov a veľmi silným predmenštruačným syndrómom (PMS), čo v mnohých ohľadoch ovplyvnilo jej pohodu. Dva roky po narodení dcéry sa však konečne zbavila nadúvania, chuti na sladké a podráždenosti. TummyTox zohral na jej ceste dôležitú úlohu!

Zuzana opisuje svoju postavu ako atletickú a štíhlu. Miluje pohyb, ale po tehotenstve mala niekoľko problémov: „Po dvoch cisárskych rezoch som takmer dva roky bojovala s diastázou brušných svalov. Stále ňou trpím, ale môžem opäť robiť veci, ktoré mám rada, ako napríklad cvičenie s obručami, zumbu a pilates, a rada by som sa vrátila k akrojóge vo dvojici."

image

„Trpela som silnou formou PMS"

„Kvôli oddeleniu brušných svalov moje brucho dlho vyzeralo ako tehotenské. Nie je príjemné, keď vám niekto povie, že vyzeráte tehotná, hoci viete, že nie ste. Takže som sa necítila dobre."

Mala tiež hormonálne problémy: „Po pôrode som trpela silným PMS, cítila som sa veľmi nafúknutá a podráždená. Hoci ma manžel vždy podporoval, nemala som zo seba dobrý pocit."

Vedela si, že...?

Jednou z najčastejších hormonálnych nerovnováh u žien je nadbytok estrogénu, známy aj ako estrogénová dominancia, ktorá môže spôsobiť:

  • výkyvy nálad a podráždenosť
  • nárast hmotnosti alebo ťažkosti s chudnutím
  • nadúvanie
  • citlivé prsia

Prírodná detoxikácia estrogénu môže zmierniť menštruačné príznaky a nepohodlie. 


„Zaujali ma prírodné zložky"

image

Pri hľadaní riešenia Zuzana narazila na TummyTox. „Vašu značku som našla online, prečítala som si informácie a recenzie a objednala som si ju. Zaujalo ma všetko: prírodné zložky, jednoduchosť používania a skúsenosti spokojných žien, ktoré ho už vyskúšali."

Nemala problém rozhodnúť sa, s ktorými produktmi začať. „Milujem čaje, takže moja voľba bola jasná: Daily Kick & Sleep Tight Tea, My Skinny Tea, 3 v 1 Draining Drink, Hormone BalanceCollagen Drink."

„Po Vianociach by som tiež chcela schudnúť pár kíl, čo bude oveľa jednoduchšie vďaka tréningu v kombinácii s prípravkam Slim Tummy kapsulyFat Burner Drink. Zatiaľ ich však nemôžem hodnotiť, pretože ich užívam len týždeň. Gumu na cvičenie Booty Band, používam aj počas tréningu aj pri každodenných domácich činnostiach." 

„Nastala viditeľná zmena k lepšiemu"

Zuzana používa produkty TummyTox už mesiac a je z výsledkov nadšená. Asi po 1* týždni používania čajov a nápoja 3 v 1 Draining Drink som sa cítila ľahšie, nadúvanie zmizlo. A hoci som mala stále opuchnuté brucho, cítila som sa štíhlejšia. Už pri pohľade do zrkadla je vidieť zmenu k lepšiemu."

Zaznamenala som zlepšenie trávenia. Chuť na sladké, ktorá bola predtým najväčším problémom, sa znížila. A vďaka Hormone Balance ma prvýkrát po dlhom čase netrápil PMS - život je opäť ružový! Môj manžel si tiež všimol rozdiel. Konečne sa cítim vo svojom tele slobodná."

„Vaše výrobky sú veľmi chutné, ovocné a príjemne voňajú - milujem ich." 

Odkedy Zuzana objavila TummyTox, vyskúšala mnoho našich produktov. Naozaj vie, o čom hovorí, keď hovorí, že sú velmi chutné, ovocné a príjemne voňajú - a že ich miluje!" Ktoré sú však jej obľúbené? Shape Me Shake mi pomáha, aby som počas práce necítila neustály hlad. Je vynikajúci a chutí ako moje obľúbené sušienky z detstva. A potom je tu moje obľúbené Tummyccino, ktoré pijem, keď som hladná."

„Som naozaj vďačná za Hormone Balance."

Najväčší vplyv na Zuzaninu pohodu však mali pravdepodobne prírodné kapsuly na detoxikáciu hormónov Hormone Balance: „Keď niekoľko rokov trpíte silným PMS a všetkými nepríjemnosťami s ním spojenými, viete, aké je to nepríjemné - neviete, ako sa z toho dostať a cítite sa nepríjemne sama so sebou aj so svojím okolím."

Vyskúšala som všetko od aromaterapie až po lieky proti migréne, ale nič nepomohlo. Produkt Hormone Balance mi však ukázal, že tieto ťažkosti sa dajú zmierniť a že sa môžem cítiť dobre aj počas týchto dní v mesiaci. Som naozaj vďačná za tento produkt!"

Bránia ti hormóny v chudnutí?

Nadbytok estrogénu môže spôsobiť priberanie, celulitídu, problémy so spánkom, únavu, nadúvanie a podráždenosť. Hormone Balanace pomáha obnoviť rovnováhu!

  • Podporuje chudnutie v oblasti bokov, stehien a zadku.
  • Zlepšuje náladu a koncentráciu - zbohom mozgovej hmle
  • Pomáha ti uvoľniť sa, zostať v pokoji a lepšie spať
  • Znižuje podráždenosť a výkyvy nálad pred menštruáciou
  • 100 % rastlinný

Vychutnaj si účinnú detoxikáciu estrogénov a rýchlejšie chudnutie s Hormone Balance - objednaj si Zuzanin obľúbený produkt za zvýhodnenú cenu ešte dnes!

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného stavu. Je dôležité dodržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

RÝCHLE VÝSLEDKY
-50%
Špeciálna cena 36,99 € Bežná cena 73,99 €
Zobraziť produkt
KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-55%
Špeciálna cena 32,99 € Bežná cena 72,69 €
Zobraziť produkt