TUMMYTOX blogs.

Cindy: „Za 12 dní som schudla takmer 2* kg!“

Cindy je osobná asistentka, ale od mája 2021 je práceneschopná kvôli bolestiam chrbta. Vo voľnom čase rada číta, sleduje televízne seriály a trávi čas so svojimi deťmi.

image

Cindy sa viac ako pol desaťročia snažila schudnúť, pretože počas tehotenstva pribrala na váhe, s čím sa mnohé ženy stretávajú s veľkými ťažkosťami - a s rôznymi stupňami úspechu.

„Odvtedy je snaha udržať si váhu pod kontrolou ako jazda na horskej dráhe.“ Keď však objavila TummyTox, jej šťastie sa obrátilo. Začala rýchlejšie chudnúť, získala novú úctu k svojmu telu, zlepšila si sebavedomie a získala motiváciu, ktorú potrebovala, aby naďalej dosahovala svoje ciele! Prečítaj si jej inšpiratívny príbeh o úspechu nižšie a zistíš, ako sa jej to podarilo.

„Nadváha z dvoch tehotenstiev mi zostala, aj keď som cvičila a dávala si pozor na to, čo jem.“

Ako u mnohých žien, aj jej telo sa počas tehotenstva radikálne zmenilo. „Pred tehotenstvom pred 6 rokmi som sa cítila dobre a verila som si. Potom som však úplne stratila sebadôveru.“

Počas tehotenstva som pribrala 30* kg a potom som schudla 20* kg, ale o 1,5 roka neskôr som opäť otehotnela a pribrala som ďalších 30* kg. Potom som schudla ďalších 20* kg, ale nadváha z oboch tehotenstiev mi zostala, aj keď som cvičila a dávala si pozor na to, čo jem.“

„Povedala som si, že mi to nemôže ublížiť - naopak, môže mi to len prospieť!“

Ako mnohé naše zákazníčky, aj Cindy sa o nás dozvedela na internete: „Videla som reklamu na Facebooku a prečítala som si komentáre, bolo tam veľa pozitívnych a povedala som si, prečo to neskúsiť.“

„Keď som videla, že výrobky sú prírodné, povedala som si, že mi to nemôže ublížiť - naopak, môže mi to len prospieť! Okrem toho mám rada všetko, čo je založené na prírodných zložkách.“

„Za 12 dní som schudla takmer 2* kg!“

Cindy začala svoju cestu s TummyToxom s pozitívnym myslením, ale s minimálnymi očakávaniami. Keď však začala používať objednané výrobky TummyTox, ich účinky úplne prevalcovali jej očakávania!

„Po niekoľkých dňoch som si všimla, že mám menej nafúknuté brucho, aj keď som mala 3 dni pred menštruáciou, keď by som za normálnych okolností bola veľmi nafúknutá... Keď sa menštruácia skončila, odvážila som sa, bolo to už tucet dní od začiatku a schudla som 2* kg!“

image

„Nohavice mi boli príliš veľké v oblasti stehien.“

„Keď som si všimla, že som schudla prvé dve* kilá, potešilo ma to a začala som sa cítiť lepšie. Potom mi nohavice začali byť príliš veľké v oblasti stehien. V tej chvíli sa mi uľavilo a cítila som sa skvele. Ale je toho viac, teraz sa cítim krajšia a ľahšia okolo brucha a menej nafúknutá.“ Čítaj ďalej a dozvieš sa viac o tom, ktoré výrobky Cindy použila na naštartovanie svojej úspešnej cesty za chudnutím!

Vedela si, že...?

• Zadržiavanie vody alebo tekutín je stav, keď tvoje telo zadržiava nadbytočnú vodu a soľ.

• Naše telo sa skladá prevažne z vody, a keď (z akéhokoľvek dôvodu) nie je hydratácia v poriadku, telo si prebytočnú vodu uschová pre prípad, že by si ju potrebovala.

• Okrem toho je zadržiavanie vody jedným z najčastejších príznakov PMS. 

• 92% žien sa v priebehu svojho cyklu pravdepodobne stretne s nadbytkom vody. 

Ako to funguje?

Cindy vyskúšala mnoho produktov TummyTox, ale obzvlášť si obľúbila Sleep Tight Tea a Draining Drink. Patria tiež medzi najobľúbenejšie produkty státisícov ďalších zákazníčok TummyToxu v celej Európe. Zaujíma ťa, prečo?

Draining Drink je lahodný jahodový nápoj, ktorý ti pomôže odstrániť prebytočnú vodu a zhodiť nadbytočné kilogramy. Teraz s pridaným horčíkom, ktorý podporuje kľúčové telesné funkcie, ako je nastolenie rovnováhy elektrolytov, zníženie pocitu únavy, a prispieva aj k normálnej činnosti svalov. Už jeden jahodový nápoj denne ti odplaví toxíny a zbaví ťa nadúvania! 

S čajom Sleep Tight je dobrý spánok jednoduchší. Vďaka bylinkám vybraným pre ich relaxačné vlastnosti, ako je pomarančová kôra, chmeľ, citrónová tráva, medovka a mäta pieporná, sa zvýši kvalita tvojho spánku, čo zlepší tvoju náladu a energiu na ďalší deň. Zmes je tiež bohatá na antioxidanty, ktoré počas noci pomáhajú dobiť si energiu v tele. Nechaj sa unášať touto bylinkovou uspávankou a preniesť sa do postele!

Zbav sa zadržiavania vody a nepríjemného pocitu ťažoby a nadúvania, ktorý zažila aj Cindy, a prirodzene si naštartuj svoj potenciál na chudnutie ešte dnes!

*Upozornenie: Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Dôležité je udržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Zdroje:

1 Flux undies. Everything You Should Know About Water Retention and Periods. https://www.fluxundies.com/blogs/periods101/water-retention-periods

2 Shaikh, Jasmine (2021, July) How Do You Lose Water Weight? https://www.medicinenet.com/how_do_you_lose_water_weight/article.htm

Produkty pre Vás

30-DŇOVÝ PROGRAM
-55%
Špeciálna cena 47,90 € Bežná cena 106,87 €
Zobraziť produkt
RÝCHLE VÝSLEDKY
-66%
Špeciálna cena 21,99 € Bežná cena 64,97 €
Zobraziť produkt