TUMMYTOX blogs.

Veronica: „Príspevky na Instagrame ma presvedčili, aby som vyskúšala produkty TummyTox!"

Vo voľnom čase Veronica rada chodí na prechádzky, fotografuje a chodí von s priateľmi. Opisuje svoju hruškovitú postavu a dodáva, že jej stehná a brucho boli dosť nápadné. Počas tehotenstva pribrala 20 kilogramov. Preto sa rozhodla vziať veci do vlastných rúk a vyskúšala produkty TummyTox.

Prečítaj si Veronicin neobyčajný príbeh a priprav sa napísať svoj vlastný!

image

„TummyTox mi odporučila kamarátka, tak som ho začala sledovať na Instagrame a príspevky ma presvedčili, aby som produkty vyskúšala."

„TummyTox mi odporučila kamarátka, tak som ho začala sledovať na Instagrame a príspevky ma presvedčili, aby som produkty vyskúšala. Chcela som ich vyskúšať, pretože sa zdali byť veľmi jednoduché na používanie a pretože pri mojom životnom štýle bolo ťažké dodržiavať vyváženú stravu. Páči sa mi aj to, že sú vyrobené z prírodných zložiek."

„Používala som balík Zoštíhľujúci BleskSlim Tummy kapsuly Chcem vyskúšať všetky produkty TummyTox! Tummyccino je ďalší produkt, ktorý ma láka vyskúšať, a myslím, že bude ďalším, ktorý skončí v mojom nákupnom košíku.

„Mám väčšiu motiváciu držať diétu a pokračovať v pokrokoch."

„Po prvom týždni používania sa mi začali strácať opuchy brucha a bokov a už druhý týždeň som sa cítila oveľa ľahšia a silnejšia, dokonca aj počas tréningu. Odkedy som si tieto zmeny všimla, mám väčšiu motiváciu držať diétu a pokračovať v pokrokoch."

Vedela si, že...?

• Nadúvanie brucha nastáva vtedy, keď je oblasť žalúdka väčšia ako zvyčajne. Tento jav sa niekedy nazýva nafúknuté brucho alebo nafúknutý žalúdok.

• Riziko nafúknutého žalúdka môže zvýšiť aj niekoľko faktorov životného štýlu vrátane dehydratácie, rýchleho jedenia a prijímania príliš veľkého množstva vzduchu, nedostatku spánku, prejedania sa alebo konzumácie potravín s vysokým obsahom vlákniny alebo inak ťažko stráviteľných potravín, nárastu hmotnosti a stresu.

image

Konečne som spokojná so svojou postavou a opäť môžem nosiť oblečenie, o ktorom som si predtým myslela, že sa doň nezmestím."

„Predovšetkým sa mi veľmi zlepšila nálada. Okrem toho, že sa cítim menej nafúknutá, som aj uvoľnenejšia. Konečne som spokojná so svojou postavou a opäť môžem nosiť oblečenie, o ktorom som si predtým myslela, že sa doň nezmestím."

„Pred používaním produktov TummyTox som si myslela, že už nikdy nezískam svoju postavu spred tehotenstva, ale produkty TummyTox mi dramaticky zmenili život.

Veronica prekonala všetky svoje problémy s nadváhou vďaka TummyTox!

Vyskúšaj náš balíček Zoštíhľujúci Blesk s 3 lahodnými nápojmi - rýchle a jednoduché riešenie pre ploché bruško a vysnívané telo v bikinách. Ak sa chceš zbaviť nadbytočných kilogramov bez toho, aby si strávila veľa času v posilňovni, tento program bez tréningu je pre teba ideálnym riešením! 

3 v 1 Draining Drink ti pomôže vylúčiť z tela prebytočné tekutiny a toxíny a začať topiť tuk. Odstraňuje prebytočnú tekutinu a zároveň pomáha zadržiavať minerály a znižuje nadúvanie až o 60*%. Fat Burner Drink zvýši tvoju vnútornú teplotu a tak pomôže urýchliť spaľovanie tukov. Obsahuje L-karnitín, ktorý umožňuje telu využívať tuk na energiu namiesto jeho ukladania do tukových zásob. Lahodný limetkový Night Burner ti zas pomôže znížiť večernú chuť do jedla, lepšie spať a spaľovať viac tuku!

Veronica tiež používala Slim Tummy kapsulys extraktom garcínie kambodžskej na blokovanie chuti do jedla a podporu chudnutia. Okrem garcínie obsahujú Slim Tummy kapsuly aj chróm a vitamín C, ktoré pomáhajú posilniť jej účinky. Chróm zohráva dôležitú úlohu v metabolizme a prispieva k stabilite hladiny cukru.

Objavte naše fantastické ponuky s limitovanou zľavou!

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo liečenie akýchkoľvek závažných ochorení alebo stavov. Je dôležité dodržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

RÝCHLE VÝSLEDKY
-50%
Špeciálna cena 36,99 € Bežná cena 73,99 €
Zobraziť produkt
KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-55%
Špeciálna cena 32,99 € Bežná cena 72,69 €
Zobraziť produkt