TUMMYTOX blogs.

Tereza: „Priala by som každému dievčaťu, aby sa cítilo tak ako ja.”

Tereza je mladá 23-ročná zástupkyňa manažéra. Práca plná stresu, výkyvov nálad a všeobecný nedostatok akýchkoľvek zdravých návykov ju priviedli k tomu, že začala nemať rada samu seba a svoje telo.... našťastie sa to rozhodla zmeniť!

image

„Predtým, ako som začala svoju premenu, som svoje telo vnímala ako ohavné! Veľké prsia, veľký zadok, veľké boky a chudé nohy. Celkovo si to žiadalozmenu. A ja som bol odhodlaná do tejto zmeny ísť!”

Najväčším problémom pre ňu boli párty a veľká konzumácia alkoholu: „Moja výhovorka bola vždy: ale veď vytancujem to na parkete a zajtra nebudem nič jesť.... No jednoducho celé zle!”

„Zaťala som sa a povedala som si, že to chce zmenu!”


Tereza prešla obdobím, keď sa sama sebe nepáčila a mala pocit, že sa nepáči ani svojmu partnerovi. Chýbalo jej sebavedomie, cítila sa psychicky zle, bola nepríjemná a to všetko sa odrazilo na jej profesionálnom a osobnom živote. „Za všetko som si mohla sama. Nezdravý životný štýl, párty, alkohol každý večer....” Preto sa rozhodla, že chce byť zdravá a štíhla! „Raz som sa postavila pred zrkadlo v spodnej bielizni a povedala som si jedno VEĽKÉ DOSŤ.”

TummyToxu neverila, ale predsa ho vyskúšala


„Dievča bez sebavedomia nie je dievča. Celkovo to na dievčati nevyzerá dobre, nebola som to ja. Ale potom som našla túto značku. Bežala po všetkých sociálnych sieťach a dievčatá, ktoré som sledovala, ju začali propagovať. Napadlo mi, prečo nie. Nemala som čo stratiť. Už som investovala do chudnutia dosť peňazí a teraz mi tých pár drobných nevadí. Neverila som tomu, ale chcela som to vyskúšať...”

„Keď som si prezrela stránku a prečítala si zloženie, bola som nadšená. Všetko bolo prírodné, žiadne chemikálie. Skvelé recenzie na stránke, dievčatá boli spokojné.”

Tereza vyskúšala naše obľúbené čajové duo a bola nadšená

„Ráno som namiesto kávy pila Daily Kick Tea. Vymenila som kávu za čaj a môžem povedať, že som nikdy nebol spokojnejšia. Počas celého dňa som mala veľa energie, cítila som sa skvele. Večer som opäť pila čaj Sleep Tight, pretože pomáha čistiť a regenerovať telo a spaľovať kalórie počas spánku. Vďaka prírodným zložkám som spala ako bábätko. A môžem povedať, že som sa zobudila krásne oddýchnutá a plná dobrej nálady.

Prvé účinky prišli rýchlo


„Po týždni dodržiavania „ľahkej” diéty som schudla 2 kg! Hmotnosť išla rýchlo dole. Vzhľadom na to, že som predtým držala diétu mesiac a váha sa nepohla ani o gram, bolo to prekvapenie. Motivovalo ma to pokračovať a chcieť viac.... A tiež som chcela neustále skúšať rôzne produkty. Vyskúšala som ich už veľa a vždy som bol spokojná a rada sa k nim vraciam.”

Tereza je zo svojej premeny nadšená!


„Cítim sa ľahká, zdravá a hlavne mám veľa energie. Ľudia v mojom okolí si toho začali všímať a pýtali sa ma, ako to robím. TummyTox som odporučila každému. Vyzerám sviežo, zdravo a štíhlo. Konečne som to ja. Som stará Tereza, ktorá má sebavedomia na rozdávanie. Konečne som sa prestala vyhýbať pohľadu do zrkadla a nemôžem sa vynadívať!”

Priala by som každému dievčaťu, aby sa cítilo tak ako ja. Konečne som spokojná sama so sebou. Nenútim sa do cvičenia ani do chudnutia. Žiadne drastické diéty, žiadne nútenie sa, kvôli čomu som vždy bola nepríjemná. Proste to príde samo. Doprajem si, na čo mám chuť, cvičím a stále používam produkty TummyTox, pretože sú skvelé.”

*Účinky produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webových stránkach.

Produkty pre Vás