TUMMYTOX blogs.

Stanislava : „Prvé zmeny som začala pociťovať po niekoľkých dňoch.“

Stanislava pochádza zo Slovenska. Pracuje ako masérka v zariadení sociálnej starostlivosti, kde sa stará o integrované deti. Voľný čas trávi so svojimi dvoma deťmi a manželom a rada behá, čím si uvoľňuje svaly a myseľ. V priebehu rokov jej váha kolísala, najmä po dvoch pôrodoch, keď pribrala 35* kg. Vďaka TummyToxu našla riešenie a po niekoľkých mesiacoch užívania produktov TummyTox sa jej podarilo schudnúť a teraz sa cíti oveľa lepšie.

image

„Vyskúšala som už veľa produktov, ale iba produkty TummyTox naozaj fungujú!“

„Na produkty TummyTox som narazila na internete. Najprv som chcela výrobky vyskúšať len zo zvedavosti a teraz ich užívam už rok. Zloženie a použitie výrobkov sú veľmi dobre vysvetlené. Na začiatku som vyskúšala dva produkty a potom som si postupne začala objednávať ďalšie. S výrobkami som 100% spokojná. Často si ich objednávam a odporúčam ich svojim kamarátkam, ktoré ich tiež užívajú. Vyskúšala som už veľa produktov, ale iba produkty TummyTox naozaj fungujú. Naozaj ich odporúčam všetkým, sú skvelé!“

„Po mesačnom užívaní som bola ich účinkami viac než prekvapená.“

„Pomohli mi schudnúť, udržať si postavu, schudnúť bez jojo efektu a zbaviť sa prebytočnej vody. Preto som si ich po mesiaci objednala znova a odvtedy ich užívam! Navyše sú vyrobené z prírodných zložiek a neobsahujú farbivá. Nemôžem inak, než len odporúčať tieto výrobky!“

Vedela si, že...?

  • Úbytok hmotnosti vody môže mať veľmi motivujúci účinok, pretože sa môže prejaviť rýchlo, je viditeľný na váhe aj na oblečení, ktoré ti bude lepšie sedieť.
  • Zadržiavanie vody je tiež spojené s hromadením toxínov, takže zbavenie sa prebytočnej vody bude mať detoxikačný účinok na tvoje telo a zlepší tvoju celkovú pohodu.

Stanislava je veľkou fanúšičkou produktov TummyTox.

„Produkty TummyTox užívam už rok. Prvá vec, ktorú urobím o siedmej ráno, keď prídem do práce, je to, že pijem čaj Daily Kick, ktorý stimuluje trávenie a podporuje chudnutie. Okolo 8:30 si vezmem jednu zo Slim Tummy kapsúl, ktoré potláčajú chuť do jedla a potom si približne o 15.00 vezmem ďalšiu.

Po obede pijem Fat Burner Drink Intense, ktorý znižuje únavu a zvyšuje energiu. Pred večerou vypijem čaj Sleep Tight, ktorý mi pomáha schudnúť počas noci a vyhnúť sa večernému prejedaniu. Užívam tiež Tummyccino, Draining Drink, Pure Me Tea a Multivitamínové medvedíky. Nedávno som si objednala Booty Band a Shape Me Shake - proteínový nápoj, pretože veľa behám. Každý nápoj miešam v šejkri TummyTox, ktorý som dostala zadarmo.“

image

„Patrím k ženám, ktoré môžu odporučiť produkty TummyTox, pretože som ich vyskúšala veľa a ešte veľa ich vyskúšam.“

„Vďaka ročnému užívaniu produktov TummyTox mám 180 cm a vážim 69 kg. Patrím k ženám, ktoré môžu odporučiť produkty TummyTox, pretože som ich vyskúšala veľa a ešte veľa ich vyskúšam. Cítim sa dobre a je skvelé, keď vás všetci chvália, ale najmä, keď sa cítite dobre a máte sa radi.“

Bez odstránenia vody nie je možné schudnúť!

Áno, počuješ správne. Účinné chudnutie sa začína vyplavovaním prebytočnej vody. Stačí jeden jahodový nápoj denne, aby si sa zbavila toxínov a nadúvania! Draining Drink 3 v 1 podporuje dlhodobé chudnutie a udržiavanie hmotnosti. Vyplavuje tiež toxíny a prebytočnú vodu a pomáha zadržiavať minerály. 

A aby sa Stanislava zbavila večerných chutí, užívala naše Slim Tummy kapsuly s garcíniou kambodžskou. Toto tropické ovocie blokuje chuť do jedla, podporuje chudnutie a zvyšuje hladinu serotonínu (hormónu šťastia), ktorý môže ovplyvniť tvoju náladu. Slim Tummy kapsuly ti pomôžu dosiahnuť štíhlejšiu postavu a zároveň zlepšia tvoju náladu a zvýšia hladinu energie!

Zaobstaraj si svoje v neuveriteľnej, časovo obmedzenej ponuke a začni svoju cestu za chudnutím ešte dnes! 

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Je dôležité dodržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

CHUDNUTIE
-50%
Špeciálna cena 21,90 € Bežná cena 43,98 €
Zobraziť produkt