TUMMYTOX blogs.

Daniela: „Po 1* týždni som sa cítila lepšie"

Daniela vážila 48 až 50 kg. Počas tehotenstva pribrala 10* kg, preto sa rozhodla nájsť riešenie a schudnúť. Prečítaj si viac o jej neuveriteľnej premene.

image

„Moje sebavedomie bolo čoraz nižšie a nižšie.“

„Bola som čoraz frustrovanejšia, pretože žiadne cvičenie ani diéta mi nepomáhali schudnúť. Moje sebavedomie bolo čoraz nižšie a nižšie.“

Daniela preto začala hľadať produkty na chudnutie a našťastie narazila na TummyTox. Prírodné zložky a jednoduché používanie ju presvedčili, aby ho vyskúšala!

„Za 5 mesiacov som schudla 9* kg a som nadšená.“

„Začala som s 10-dňovým balíčkom Zoštíhľujúci Blesk. Potom som si ho objednala znova, pretože výsledky boli naozaj neuveriteľné. Na športovanie som vyskúšala aj Carni Max Shots a fungovalo to naozaj dobre. Zoštíhľujúci Blesk na chudnutie si veľmi ľahko nájde svoje miesto v každodennom živote. Za 5 mesiacov som schudla 9 kg a mám z toho veľkú radosť. Strata 9* kg je naozaj pôsobivá, dokonca aj ľudia okolo mňa si to všimli, dostala som veľmi pozitívnu spätnú väzbu a veľa otázok o TummyToxe.“

image

„Po 1 týždni som sa cítila lepšie”

„Po 1 týždni som sa cítil lepšie! Stále viac som chudla a cítila som sa lepšie, fit, už som nebola nafúknutá a únava zmizla. Zlepšil sa mi aj spánok.

Produkty TummyTox naozaj pomáhajú! Prvé výsledky sú viditeľné okamžite a povzbudzujú ťa k pokračovaniu. TummyTox som už odporučila mnohým priateľkám, ktoré sú z produktov tiež nadšené.“

Vieš, že...?

• prejedanie sa je pravdepodobne najčastejšou príčinou nadúvania. Menšie porcie by mali zmierniť nepríjemné pocity.

• konzumácia mastných jedál môže spôsobiť pocit nadmerného nadúvania. Tuky sa trávia dlhšie ako bielkoviny alebo sacharidy, takže udržujú žalúdok dlhšie plný. 

• cvičenie, ako sú dychové cvičenia alebo postupná svalová relaxácia, môže pomôcť znížiť nadbytočné plyny a nadúvanie. 

Zbav sa nadúvania a začni rýchlo chudnúť s našimi 3 lahodnými nápojmi!✨

Fat Burner Drink obsahuje najčistejší L-karnitín na trhu, ktorý premieňa telesný tuk na energiu a zabraňuje hromadeniu tuku okolo bokov a brucha. Zvyšuje tiež telesnú teplotu a urýchľuje spaľovanie tukov.

3 v 1 Draining Drink ti pomôže odstrániť prebytočnú tekutinu a toxíny vďaka účinnej zmesi 100 % prírodných zložiek. Znižuje nadúvanie pre rýchle viditeľné výsledky chudnutia!

Night Burner Drink je nápoj na spaľovanie tukov, ktorý obsahuje 400 g čistej garcínie kambodžskej, najlepšej kvality na trhu. Znižuje pocit hladu, pomáha spaľovať tuk a podporuje rýchle a zdravé chudnutie.

Vyskúšaj balíček Zoštíhľujúci Blesk a pridaj sa k Daniele na jej úspešnej ceste chudnutia! Teraz  v časovo obmedzenej ponuke.

*Upozornenie: Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých používateľov líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek závažnej choroby alebo ochorenia. Dôležité je udržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

30-DŇOVÝ PROGRAM
-55%
Špeciálna cena 47,90 € Bežná cena 106,87 €
Zobraziť produkt