TUMMYTOX blogs.

Sodany: „Som sebavedomejšia a dokážem si predstaviť samu seba v mojich vysnívaných svadobných šatách bez toho, aby som sa musela hanbiť!“

Sodany pochádza z Francúzka a je ženou v domácnosti. Rada trávi čas so svojimi deťmi, číta knihy a sleduje televízne seriály.

Po tehotenstve bojovala s nízkym sebavedomím, cítila sa na dne kvôli váhe, ktorú počas tehotenstva pribrala. Všetko sa zmenilo, keď na Facebooku objavila TummyTox. Pozitívne komentáre a prírodné zložky ju presvedčili, aby ho vyskúšala. 

image

Vďaka TummyToxu sa jej podarilo schudnúť

„Medzi moje najobľúbenejšie produkty TummyTox patrí Daily Kick & Sleep Tight Tea a Strong Draining Drink 3 v 1. Sú veľmi dobré a chutné. Všetky ma okamžite zaujali a ich účinky som pocítil veľmi skoro.

Po mesiaci používania nápoja 3 v 1 Strong Draining Drink som bola ohromená. Znova som sa cítil lepšie vo svojom tele. Moje staré oblečenie mi opäť dobre padlo a schudla som z nôh. Cítila som sa ľahšia, zlepšilo sa mi trávenie a znížila chuť do jedla. Cítim, že sa moje telo zmenilo, som sebavedomejšia a dokážem si predstaviť samu seba v mojich vysnívaných svadobných šatách bez toho, aby som sa musela hanbiť."

„Na začiatku som vážila 103 kg a teraz mám 97 kg. Stále mám na čom pracovať, ale som optimistka. Čoraz viac sa mi páči moja kondícia, ale bude to ešte lepšie, keď sa vrátim na svoju ideálnu váhu“

Vedela si, že...?

  • Mnoho ľudí si myslí, že nadúvanie môže byť spôsobené zdravotným problémom, ale vo väčšine prípadov je normálnou súčasťou tráviaceho procesu.

  • Potrava je dôležitá pre výživu a trávenie je proces, pri ktorom sa potrava mení na energiu a živiny. Trávenie je dôležité najmä pre výživu, energiu a obnovu buniek..

„Keď som si všimla, že som schudla niekoľko centimetrov, bola som šťastná, že sa opäť zmestím do oblečenia, ktoré mi bolo pred druhým tehotenstvom tesné.“

„Keď som si všimla, že som schudla niekoľko centimetrov, bola som šťastná, že sa opäť zmestím do oblečenia, ktoré mi bolo pred druhým tehotenstvom tesné. Môj partner a svokra si tiež všimli, že som schudla. Som nadšená, a keď viem, že sa budem vydávať, snívam o tom, že budem opäť štíhla, aby som si v ten veľký deň mohla obliecť krásne šaty.“

image

„Vďaka týmto malým pokladom sa cítim lepšie vo svojom tele a viac si verím!“✨

Keď sme sa jej opýtali, čo by odkázala ľuďom, ktorí uvažujú o vyskúšaní TummyToxu, hrdo odpovedala:

„Povedala by som im, aby to vyskúšali, pretože tieto produkty sú účinnejšie ako diéty a iné produkty na chudnutie. Produkty TummyTox umožňujú vášmu telu regenerovať a vašej pokožke navrátiť pružnosť a zároveň ju dobre hydratujú.“
„Vďaka týmto malým pokladom sa cítim lepšie vo svojom tele a viac si verím!“

Vyskúšaj naše čajové duo a podpor metabolizmus tukov a trávenie, aby si detoxikovala svoje telo vo dne v noci!

Daily Kick Tea obsahuje zelený čaj, ktorý je známy svojimi blahodarnými účinkami. Má vysoký obsah polyfenolov a antioxidačné, antikarcinogénne a protizápalové vlastnosti. Púpava a žihľava pomáhajú znižovať nadúvanie a podporujú trávenie vďaka svojim močopudným účinkom.

Čaj Sleep Tight Tea je tiež bohatý na antioxidanty, ktoré počas noci pomáhajú dobíjať telo. Pomarančová kôra, chmeľ, citrónová tráva, medovka a mäta pieporná sa tradične používajú na upokojenie nervov a podporu spánku. 

Sodany používa aj Draining Drink 3 v 1 - silný drenážny nápoj na boj proti zadržiavaniu vody, nadbytočným kilogramom a celulitíde a na podporu dlhodobého chudnutia. Stačí jeden jahodový nápoj na odstránenie toxínov a zbavenie sa nadúvania!

Získaj svoj ešte dnes s touto neuveriteľnou, časovo obmedzenou ponukou!

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo liečenie závažných ochorení. Je dôležité dodržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

30-DŇOVÝ PROGRAM
-55%
Špeciálna cena 47,90 € Bežná cena 106,87 €
Zobraziť produkt