TUMMYTOX blogs.

Monica schudla 7.8* kg za 2* mesiace vďaka TummyToxu!

Volám sa Monica a chcela som sa podeliť o svoj príbeh, pretože možno aj iné ženy by sa s ním mohli stotožniť a rozpoznať sa v mojich slovách a skúsenostiach.

image

Začnime od začiatku...

Až do svojich 28 rokov som bola veľmi štíhla (45 kg) a nemala som ani stopy po brušnom tuku alebo celulitíde, napriek tomu, že som vôbec nedbala na stravu (a dokonca som často jedla nezdravé jedlá). Nazvala som sa privilegovanou, „rozmaznanou prírodou“.

Potom som sa vydala a spočiatku z radosti a pohodlia, že mám vlastný dom a kuchyňu, a neskôr zo sklamania z kariéry som začala viac jesť a priberať.

Za rok sa moja váha zvýšila zo 45 kg na 60. Potom som otehotnela... Veľmi šťastná, rozmaznávaná manželom a svojimi blízkymi som dosiahla 72 kg.

Môj prírastok na váhe bol príčinou mnohých bolestí...

Po pôrode som začala počúvať poznámky, dokonca aj od blízkych ľudí, ako napríklad: „Stále vyzeráš ako v 6. mesiaci tehotenstva“, čo mi spôsobovalo veľké bolesti. Potom som si so šokom uvedomila vďaka tomu, že som sa videla na fotografiách, že obrovské veci, moje teraz väčšie nohy, dvojitá brada sa mi nepodobajú, necítim sa dobre, psychicky ani fyzicky. Cítila som motiváciu začať plávať.

Diétnu časť som však nikdy nedokázala dodržiavať. Príliš strnulé, príliš frustrujúce, že nikdy nevidím ani minimálne výsledky. Nakoniec sa mi síce podarilo schudnúť v oblasti nôh, ale tuk na bruchu a nadúvanie nikdy nezmizli...

Všetci v mojom okolí ma rýchlo upozorňovali, že na krátky čas sa mi síce podarilo schudnúť (bolo to pred piatimi rokmi, po smrti môjho milovaného otca a problémoch s hypertyreózou), ale že teraz mám opäť veľké brucho... Toľko bolesti nad týmito necitlivými poznámkami.

Všetko sa zmenilo, keď som objavila výrobky TummyTox!

Jedného dňa som na Facebooku narazila na reklamu, ktorá ma veľmi zaujala: spomínala kampaň s názvom „Nový rok, nová ja“, čo bolo presne to, čo som hľadala. Áno, chcela som zostať verná sama sebe, ale chcela som byť svojou najlepšou možnou verziou.

Rozhodla som sa urobiť objednávku, po ktorej nasledovalo niekoľko minút pochybností. Potom som si prečítala množstvo pozitívnych komentárov a okamžite som získala väčšiu nádej.

Bola som taká šťastná, keď výrobky prišli: všetky tie ružové obaly! Nechcela som sa úplne spoliehať na tieto výrobky, preto som do toho vložila vlastné úsilie a začala som každý deň 40 minút behávať na bežeckom páse a cvičiť s elastickou gumou na cvičenie Booty Band. 

Po 2* týždňoch som už schudla 5* kíl!

Na začiatku som vážila 67,6 kg pri výške 164 cm. Po 2* týždňoch som už schudla 5* kg, aj keď som vôbec nezmenila stravu. Všeobecne som sa však vyhýbal čipsom a vyprážaným jedlám. Draining Drink fungoval ako zázrak: Ráno som začala piť 1 liter tekutiny tým, že som si dala tento produkt. Na tretí deň som vypila 1 liter vody s Draining Drinkom, plus 100 ml Tummyccina (ktoré je mimochodom vynikajúce - dávam si ho s teplou vodou a bez cukru a dodáva mi energiu a pocit sýtosti) a 300 ml čaju Skinny Me.

Skutočný úspech pre niekoho, ako som ja - predtým som vypila len 2 poháre vody denne a musela som si na telefóne nastaviť pripomienku, aby som pila viac!

Nie je to len otázka hmotnosti

Po 2 mesiacoch používania výrobkov som sa stretla s obávaným „plateau“ pri chudnutí. Nedokázala som schudnúť ani gram a cítila som sa frustrovaná zakaždým, keď som sa vážila, čo viedlo k emocionálnemu prejedaniu.

Nakoniec sa mi podarilo pokračovať v ceste vďaka podpore ostatných #TummyGirls a pocitu motivácie zo skúšania starej bundy: keď som si skúsila, uvedomila som si, že ju môžem opäť zapnúť! A dokonca aj moje staré džínsy mi opäť sedia!

Bolo to skvelé uvedomenie: Bola som taká fixovaná na čísla na váhe, že som si nevšimla, že strácam centimetre! Nemohla som tomu uveriť!

Ďakujem vám TummyTox, zo srdca!

Neuveriteľné výsledky vďaka balíčku TummyTox!

Ako som už povedala, podarilo sa mi to dodržať a po troch mesiacoch používania produktov TummyTox som dosiahla 59,8* kg! To je celkovo o 7,9* kg menej, odkedy som začala svoju cestu.* Teraz sa slávna bunda nielen zapína, ale dokonca je voľná! Už sa neviem dočkať, kedy po krátkej prestávke budem pokračovať s čerstvou dodávkou produktov TummyTox. Vzhľadom na dosiahnuté výsledky plánujem tiež dodržiavať cvičenia v online posilňovni TummyTox a dodržiavať zdravšiu a vyváženejšiu stravu. Plánujem dosiahnuť svoju cieľovú hmotnosť 50 kg a dosiahnuť plochejšie brucho: Viem, že tentoraz ma už nič nezastaví!

Som super spokojná! ĎAKUJEM, TUMMYTOX!

PS.: Dostala som veľa komplimentov na môj štýlový TummyTox Shaker. Produkty TummyTox som už odporučila mnohým, pretože som dosiahla výsledky, ktoré moje odporúčanie potvrdzujú!

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Dôležité je udržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

RÝCHLE VÝSLEDKY
-56%
Špeciálna cena 29,90 € Bežná cena 67,97 €
Zobraziť produkt
DETOX & CHUDNUTIE
-54%
Špeciálna cena 29,90 € Bežná cena 64,97 €
Zobraziť produkt
SPAĽOVANIE TUKU
-57%
Špeciálna cena 33,90 € Bežná cena 79,66 €
Zobraziť produkt