Ako Malina schudla 10,5 kg* - s produktmi TummyTox

Malina je pracujúca matka troch detí. Keďže pracuje ako úradníčka v kancelárii, denne strávi najmenej 8 hodín v sede. Napriek tomu, že má málo voľného času, snaží sa byť v každodennom živote čo najaktívnejšia.

image

Sama seba opisuje ako "príšeru, ktorá má chuť na sladké". Problémy s váhou mala už od puberty, ale po tehotenstve sa jej chuť do jedla ešte viac vymkla spod kontroly.

Dlho bola so svojím telom veľmi nespokojná. Dokonca si musela kúpiť nové oblečenie, pretože staré jej už nesedelo. To ju motivovalo, aby konečne našla trvalé riešenie.

Kilá navyše sa rýchlo pribúdali

„Pred necelým polrokom som dosiahla (alebo skôr som sa vyjedla) svoju maximálnu hmotnosť 85 kg. Už som sa necítila dobre so svojím telom - a už vôbec som nevyzerala dobre na fotografiách.

Kolená ma tiež bolia rýchlejšie a častejšie. To znamenalo, že pohyb už nebol možný tak, ako som chcela. Tiež sa mi nepáčilo, že som si musela znova kupovať nové oblečenie, pretože to, na ktoré som bola zvyknutá, mi už nesedelo.“

Ale našťastie našla riešenie

„Jedného dňa som videla reklamu (na TummyTox), pozrela som si výrobky a okamžite ma nadchli. TummyTox má dobrý sortiment výrobkov, v ktorom si každý nájde niečo pre seba.

Prášok sa ľahko používa a lahodná chuť (najmä Draining Drinku a Tummyccina) je pre mňa skutočnou motiváciou k pitiu (zvyčajne nepijem 2-3 litre).“

Zatiaľ je presvedčenou používateľkou nášho predplatného programu.

„Predplatné Bikini Body! mám takpovediac od začiatku (možno nie prvé 2 mesiace, keď som ho prvýkrát vyskúšala).

Čaj je skvelý na pitie teplý alebo studený (pijem ho väčšinou večer), Fat Burner Drink užívam, keď je jedlo počas dňa trochu výdatnejšie, a Draining Drink každé ráno počas týždňa.

Cez víkendy sa hodí skôr Fat Burner alebo Night Burner (ja mám Night Burner len raz za čas).“

Prvé zmeny zaznamenala už po 8 dňoch*.

Tvrdí, že vďaka TummyToxu dokonca rada chudne. Schudla, zlepšila sa jej pleť a dokonca jej opäť sedí obľúbené oblečenie! A čo je najlepšie, zistila, že si pri tom stále môže pochutnávať na sladkostiach.

„Spojila som niekoľko vecí: Prišli produkty Tummytox a ja som začala s intervalovým pôstom. Vďaka všetkým týmto veciam som do dnešného dňa schudla 10,5 kg.* Teraz mám späť svoju postavu presýpacích hodín. Keď som vážila o 10 kg viac, mala som postavu tvaru H.“

„Teraz sa cítim čoraz viac ako ja - ale ešte som nedosiahla svoj cieľ :-)“

Vyskúšaj aj ty balíček, ktorý pomohol Maline schudnúť celých 10,5 kg*, a to dokonca s darčekom ZDARMA:

Produkty pre Vás

-70%
Špeciálna cena 29,99 € Bežná cena 99,95 €
Zobraziť produkt