Kateřina má vďaka Collagen Drink späť sebavedomie! 

Kateřina je čoskoro 22-ročná študentka obchodnej administratívy z Českej republiky a jej misiou bolo zlepšiť vzhľad svojej pleti a vlasov.

Kolagén je stavebným prvkom pokožky - dodáva jej pružnosť a pevnosť. Bohužiaľ, po dovŕšení 20. roku života sa produkcia kolagénu začína každoročne znižovať o 1 %, preto nebolo prekvapením, že Kateřina potrebovala niečo, čo by jej pomohlo spomaliť proces starnutia a prinavrátiť jej radosť zo života. 

image

Jedným z najčastejších faktorov, ktoré prispievajú k zmenám v tele, je stres. So svojou rodinou sa neustále hádala. „Moje telo vykazovalo známky únavy a ja som to riešila iba spánkom alebo aspoň oddychom. “

Vtedy sa Kateřine začali rednúť aj vlasy a dokonca začali vypadávať. Na tvári a vo výstrihu sa jej začali tvoriť aj bolestivé a nevzhľadné pupienky: „Nemohla som sa ich zbaviť ani dlho po tomto stresujúcom období, a to napriek zdravšej strave a zníženiu hmotnosti.“

Našťastie Kateřina objavila TummyTox Collagen Drink prostredníctvom reklamy na Instagrame a už sa nepozrela späť! 

Spočiatku bola skeptická! 

Ako mnoho našich zákazníkov, aj ona bola spočiatku skeptická, pretože používala podobné výrobky od iných výrobcov, ktoré jú stáli kopu peňazí a nepriniesli žiadne výsledky. „To, čo ma presvedčilo, aby som vyskúšala TommyTox, bolo množstvo pozitívnych recenzií, takže som sa rozhodla pridať Collagen Drink na svoj zoznam vianočných želaní.“

Zoznam želaní: Collagen Drink!

Hneď ako Kateřine došli tie, ktoré jej kúpili jej priatelia a rodina, sama doplnila zásoby, pretože bola veľmi spokojná s výsledkami. 

„Collagen Drinkod TummyTox používam už päť mesiacov a som s ním maximálne spokojná!“

Prvá zmena prišla po mesiaci! 

Kateřina hovorí, že prvé zmeny začala pozorovať po druhom balení, teda zhruba po 30 dňoch. Jej pleť sa postupne stávala zdravšou a nechty a vlasy sa posilnili a rozžiarili. 

Pozitívne zmeny nastali nielen na Kateřininom tele, ale aj jej sebavedomie dostalo nový impulz! 

„Moji priatelia ma vnímajú ako oveľa uvoľnenejšiu a usmievavejšiu osobu.“

Sme nadšení, že ďalšia žena dosiahla vďaka našim produktom zlepšenie zdravia a pohody.

Kateřina odomkla skutočný potenciál svojej krásy vďaka morskému kolagénu typu 1, ktorým sa pýši náš najpredávanejšívýrobok. 

Dva hlavné dôvody, prečo naši zákazníci pociťujú také dramatické účinky, sú kyselina hyalurónová so silným antioxidačným výťažkom z čučoriedok, ako aj pridaný vitamín C.  Iste, niektorí sa možno ešte budú chcieť zbaviť pár kíl, ktoré pandémia pomohla získať, ale s podporou ďalších doplnkov stravy TommyTox sa dá dosiahnuť aj to.

Produkty pre Vás

DETOX & KRÁSA
-29%
Špeciálna cena 38,99 € Bežná cena 54,98 €
Zobraziť produkt