TUMMYTOX blogs.

Cátia: „Ja som už schudla 5kg a moja kamoška 8kg!“

„Ja som už schudla 5 kg a moja kamarátka 8 kg!“


Volám sa Cátia Costa, mám 24 rokov a žijem v obci Barcelos. Pracujem na zmeny v obuvníckej firme.
Som dievča, ktoré rado cestuje, rada cvičím a dokonca som rok chodila do posilňovne a v tej fáze som bola veľmi motivovaná.

image

„Nemala som dobrú stravu...“


Nikdy som nemala rada svoje telo, najmä oblasť brucha, ale naučila som sa mať sa rada taká, aká som. Vždy som mala zápchu, nebola som zvyknutá jesť zdravú stravu.


"TummyTox mal super výpredaj a ja som sa ani nerozmýšľala"


Na začiatku roku 2021 som na Instagrame začala vídavať reklamy na TummyTox, ale nikdy som žiadne doplnky nebrala a mala som o týchto produktoch skôr negatívny názor. Myslela som si, že sú len zlé. Ale keď sa moja váha vyšplhala na 59 kg, čo pre moju výšku 157 cm je už priveľa, rozhodla som sa že je čas niečo stým urobiť! A keď som po niekoľkých dňoch zbadala, že TummyTox mal nejaké super akcie, a ja som ani nerozmýšľala dva krát.


"Nemohli sme sa dočkať ich príchodu."


Poslala som to svojej kamarátke z práce, pretože aj ona veľmi chcela schudnúť, pretože vážila až 90 kíl. Ja som si kúpila balíček Kompletka pre plážovú postavu a ona si kúpila balíček Complete Transformation, nevedeli sme sa dočkať, kedy nám prídu, aby sme zistili, či výrobky naozaj fungujú ako sľubovali.

 
 


"Po týždni sme už cítili rozdiely v bruchu"


Začali sme užívať čaj SKINNY ME TEA a kapsule FLAT TUMMY, cvičiť a zdravo sa stravovať. Po týždni sme už cítili rozdiel na bruchu, ja osobne som bola menej nafúknutá a niekoľkokrát som išla na záchod. Po užití vrecúšok FAT BURNER 30 minút pred tréningom som cítila, že mám viac energie, dokonca aj na dennej báze. Od februára sme začali používať produkty TummyTox a ja som už schudla 5 kg a moja kamarátka 8 kg.

Sme veľmi spokojné a bez vašich výrobkov si to už nevieme predstaviť!

Ďakujeme, že existujete!