TUMMYTOX blogs.

Nie si sama - pre ženy je naozaj ťažšie schudnúť!

Už si sa niekedy pustila do diéty spolu so svojím priateľom - len aby si videla, ako on chudne nadbytočné kilá ako nikto iný, zatiaľ čo číslo na tvojej váhe tvrdohlavo zostáva rovnaké? Zdá sa ti, že on dosahuje výsledky, zatiaľ čo ty sa trápiš:

  • nedostatkom výsledkov napriek snahe,
  • neustálymi chuťami na jedlo a hladom,
  • zadržiavaním vody a pocitom nadúvania,
  • veľkosťou porcií a príjmom kalórií,
  • nedostatkom motivácie a podpory?

Znie ti niečo z toho povedome? Áno, mysleli sme si to.

image

Bohužiaľ, nie je to všetko len v tvojej hlave. My dámy máme pomalší metabolizmus ako naši chlapi a vďaka vyššej hladine ghrelínu, hormónu hladu, často bojujeme s neustálymi chuťami na jedlo. A aby toho nebolo málo, zvyčajne máme menej svalov a viac telesného tuku ako oni. Krásne!

Ako schudnúť ako profesionálka a udržať si krivky pod kontrolou

To znamená, že pri snahe o totálne chudnutie musíme postupovať spôsobom, ktorý je prispôsobený ženám. Ak chceme dosiahnuť viditeľné a dlhodobé výsledky, musíme k tomu pristupovať zo všetkých strán. Preto sa 5 v 1 Curve Shaper stane tvojím novým najlepším priateľom. 

Účinok 5 v 1, ktorý nakopne chudnutie do vyšších otáčok

Tento lahodný nápoj, navrhnutý s ohľadom na ženy, pomôže podporiť tvoje úsilie o chudnutie tým, že rieši všetky hlavné oblasti, s ktorými my dievčatá bojujeme na ceste za štíhlejším telom.

Spaľuj tuky ako profesionálka vďaka garcínii kambodžskej a patentovanému výťažku z červených pomarančov Morosil®! Tieto dve superhviezdne zložky tiež pomôžu zabrániť ukladaniu tuku. Daj zbohom neustálym chutiam a potlač chuť do jedla vďaka garcínii kambodžskej, zatiaľ čo list moruše bielej zablokuje kalórie z prijatých sacharidov.

Aby bolo tvoje bruško v priebehu niekoľkých dní plochejšie, jávsky čaj ti pomôže zabrániť zadržiavaniu vody, čo zasa pomôže detoxikovať telo a rýchlo znížiť nadúvanie.

Priemerný úbytok hmotnosti 3* kg po 12 týždňoch!

Ale nestačí nám veriť na slovo, superhviezdne ingrediencie majú na svojej strane výskum. Klinická štúdia s 30 jedincami s nadváhou ukázala*, že užívanie 400 mg Morosilu® denne počas 12 týždňov znížilo v priemere:

  • 3* kg telesnej hmotnosti
  • 1,1 jednotky BMI
  • obvod pása o -7,5* cm a obvod bokov o -6* cm 

Vytvaruj si postavu s 5 v 1 Curve Shaper

Chceš rýchlo a účinne zhodiť nadbytočné kilogramy? Tento chutný nápoj s príchuťou pomaranča ti pomôže rýchlo vidieť viditeľné výsledky - získaj 5 v 1 Curve Shaper teraz so špeciálnou zľavou!

*Upozornenie: Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Dôležité je udržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Zdroje:
Cardile, Venera & Graziano, Adriana & Venditti, Alessandro. (2014). Clinical evaluation of Moro ( Citrus sinensis (L.) Osbeck) orange juice supplementation for the weight management. Natural Product Research. 2015. 10.1080/14786419.2014.1000897. 

Produkty pre Vás

HORMONÁLNA ROVNOVÁHA
-50%
Špeciálna cena 26,99 € Bežná cena 53,98 €
Zobraziť produkt
SPAĽOVAČ TUKOV
-50%
Špeciálna cena 25,99 € Bežná cena 51,99 €
Zobraziť produkt