TUMMYTOX blogs.

Prírodná a jednoduchá metóda chudnutia, ktorú milujú všetky ženy - s fotkami ich premien!

Priala si si niekedy, aby sa ti chuť do jedla jednoducho stratila? Nie si jediná... 

image

Veľká chuť do jedla znamená väčšiu pravdepodobnosť priberania a ukladania väčšieho množstva tuku. Našťastie však existujú veci, ktoré môžeme urobiť, aby sme sa dostali späť pod kontrolu!

Naše Slim Tummy kapsuly s prírodným extraktom z ovocia Garcínie kambodžskej pomáhajú obmedziť chuť do jedla, zabraňujú ukladaniu tukov a podporujú chudnutie

Čítaj ďalej a objav niektoré z najinšpiratívnejších príbehov našich užívateleik Slim Tummy kapsúl - a pripravte sa napísať svoj vlastný! 

Karina potlačila svoje chute a schudla 2* kg len za 1* mesiac 

Hlad a neustále nutkanie na maškrtenie boli pre Karinu každodenným bojom. Ale vďaka Flat Tummy kapsulám** zaznamenala zmenu už po 1* týždni. "Konečne som sa cítila sýta a nemám už naozaj chuť do jedla," vysvetľuje.  

image

Výsledkom bolo, že za 1 mesiac schudla 1* cm okolo pása a o 1-2* kg kolo brucha. "Som v lepšej kondícii a cítim sa lepšievo svojej koži. S TummyToxom som veľmi spokojná!"

Kristina: “TummyTox nie je ako ostatné značky na chudnutie”

Kristina vyskúšala Flat Tummy kapsuly** a Fat Burner Drink po odporúčaní od kamarátky a napriek jej sedavému spôsobu života sa výsledky dostavili rýchlo.

"Po chvíli som si všimla zmeny, ako napríklad zmizlo nadúvanie a zmenšili sa mi miery v páse a bokoch," hovorí. To ju motivovalo k väčšiemu pohybu a s výsledkami nemohla byť spokojnejšia: "Ďakujem vám, TummyTox, že nie ste ako všetky ostatné výrobky na chudnutie!"

image

Lourdes zhodila 2* veľkosti šiat len za 1* mesiac! 

Lourdein boj s nadváhou si kedysi vyberal obrovskú daň na jej celkovej pohode, ale to sa zmenilo, keď objavila Flat Tummy kapsuly**.  

Len za 1* mesiac schudla 3* kg a 5* cm v oblasti pása, čím zhodila celkovo 2* veľkosti šiat! "Cítila som sa aktívnejšia a živšia, opuchy brucha zmizli, zbavila som sa prebytočnej vody, zmizla moja úzkosť zo sladkostí a oblečenie mi bolo voľnejšie," vysvetľuje. A zlepšilo sa aj jej sebavedomie. "Teraz mám naozaj chuť ísť von, dobre sa obliecť a obliecť si niečo sexi. Cítim sa, akoby som mala opäť 20 rokov," smeje sa. 

image

Maria si dala brucho do poriadku a znovu získala svoju obratnosť

Maria sa kedysi za svoje brucho tak hanbila, že sa vyhýbala foteniu celého tela. Ale po 3* mesiacoch používania Flat Tummy kapsúl** je zmena značná.  

image

"Prvé, čo som si všimla, bolo, že sa mi znížila úzkosť, a keď som jedla, rýchlejšie som sa cítila sýta," spomína Maria. Menšia chuť do jedla, viac energie a lepší spánok sú len niektoré z ďalších výhod, ktoré pocítila - najväčšou z nich je zvýšená pohyblivosť. "Teraz sa môžem pohybovať bez problémov a bez toho, aby mi vypadávalo brucho!" 

Sara: “Už po 1* týždni vyzeralo moje brucho plochejšie ako kedysi dávno" 

Sara skombinovala Flat Tummy kapsuly** so Slimbiotikami a prvé zmeny pocítila už po niekoľkých dňoch. "Ráno som vôbec nepociťovala hlad, začala som jesť oveľa menej ako predtým a medzi jednotlivými jedlami som mohla vydržať dlhšie sýta," hovorí.  

image

"Fyzickú zmenu som zaznamenala asi po 8* alebo 9* dňoch. Keď som sa postavila na váhu, zistila som, že som za 1* týždeň schudla takmer 1,5* kg, a keď som sa pozrela do zrkadla, moje brucho vyzeralo plochejšie ako už dávno nie." 

Vanessa:"Podarilo sa mi klesnúť z 97* kg na 65* kg" 

Mladá mamička Vanessa sa snažila zhodiť 30 kg, ktoré nabrala počas tehotenstva. Objednala si Flat Tummy kapsuly** a prvé výsledky zaznamenala už po 1* týždni

image

"Vďaka zmene stravy, cvičeniu a týmto skvelým kapsulám sa mi podarilo znížiť hmotnosť z 97* kg na 65* kg. Nosila som veľkosť 42* a po približne 1* roku s Flat Tummy kapsulám** som sa dostala na veľkosť 36/38*. Opäť sa cítim vo svojom tele pohodlne"!  

Si pripravená začať svoju vlastnú premenu? 

Slim Tummy kapsuly už pomohli tisícom žien rozlúčiť sa s chuťou do jedla a dosiahnuť svoje ciele - a ty môžeš byť ďalšia! Revolučné kapsuly využívajú silu exotického "zázračného ovocia" Garcínie kambodžskej, ako aj vitamínu C a chrómu, aby ti pomohli dosiahnuť úžasné výsledky: 

  • Blokujú chuť do jedla a podporujú chudnutie
  • Zabraňujú tvorbe nového tuku
  • Regulujú hladinu cukru v krvi pre menej cukrových kolapsov 
  • Znižujú únavu a vyčerpanie

Tak neváhaj - zaobstaraj si svoj teraz za najlepšiu možnú cenu a urob zo svojho vysnívaného tela realitu! 

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke.

**Flat Tummy kapsuly boli premenované na Slim Tummy kapsuly. Všetky zložky a výhody sú rovnaké, zmenil sa len názov. Vyskúšaj novú verziu teraz!