TUMMYTOX blogs.

Tajomstvo spaľovania kalórií pri surfovaní v mobile

Všetci trávime pri telefónoch príliš veľa času. Aj keď nám to bráni v plnom zapojení sa do sveta, niekedy si jednoducho musíme vynahradiť menej sociálnych kontaktov udržiavaním aktuálnych informácií o ľuďoch a záujmoch online.

image

Prezeranie telefónu a cvičenie môžu ísť ruka v ruke!

Dobre, nemôžeme to úplne nazvať cvičením, pretože cvičenie v posteli alebo na gauči nespáli ani zďaleka toľko kalórií ako správny funkčný alebo silový tréning, ale podstatné je, že robíme niečo užitočné pre svoje telo. Pozri si našu sériu cvikov, ktoré ti pomôžu spevniť postavu pri scrollovaní obľúbenej aplikácie.

Najlepšie posilňovacie cvičenia

Zdvihy nôh. Ľahni si na chrbát, nohy maj rovno pri sebe. Drž nohy rovno a zdvíhaj ich až k stropu, pomaly spúšťaj nohy späť až tesne nad podlahu.

Zdvihy bokov. Vystri ruky do strán v 45-stupňovom uhle. Pevne stisni sedacie svaly. Potom zdvihni boky tak, aby tvoje telo tvorilo rovnú líniu od ramien po kolená.

Motýlí most. Ľahni si tvárou nahor s chodidlami pri sebe v pozícii motýľa. Stiahni sedacie svaly a zdvihni boky. Pomaly klesaj na podlahu. Na zdvíhanie bokov nepoužívaj strany chodidiel ani členky.

Zdvihy na päte. Postav sa s chodidlami vzdialenými od seba asi 10 cm, ruky zľahka opri o pult alebo stoličku pred sebou. Pomaly dvíhaj päty z podlahy, pričom kolená zostávajú rovné. Vydrž asi 6 sekúnd a potom pomaly spúšťaj päty na podlahu.

Zdvíhanie nôh s kolenami dovnútra. Ľahni si na chrbát, nohy maj rovné a spojené. Zdvihni nohy úplne hore a pomaly ich spúšťaj späť.

Nožnice. Ľahni si tvárou nahor na posteľ. Vystri nohy rovno do vzduchu. Pomaly roztiahni nohy do strán tak, aby si nohami vytvorila písmeno V. Zastav sa a potom nohy pomaly spoj.

Stláčanie chrbta. Ľahni si na brucho a ruky si polož na obe strany hlavy. Stiahni sedacie a chrbtové svaly, aby si súčasne zdvihla hornú časť tela a hrudník a spodnú časť tela z postele. Stlač lopatky k sebe a pritiahni lakte k stredu chrbta. Pomaly spúšťaj telo späť na posteľ.

Chceš si skrátiť cestu k svojmu vytúženému telu? Skús naše špičkové balíčky!

Pre ešte lepšie a rýchlejšie výsledky je najlepšie vybaviť sa 30-dňovým balíčkom TummyTox, ktorý znižuje hlad a chute, vyplavuje toxíny, ktoré bránia chudnutiu, a zabraňuje tvorbe nového tuku.

Môžeš vyskúšať aj náš balíček so všetkými našimi najlepšími produktmi na spaľovanie tukov! Zameraj sa na brušný tuk, spaľuj o 24%* viac tuku, vyplavuj toxíny, podporuj svoj metabolizmus a dokonca spaľuj tuk aj počas spánku! Tento 60-dňový balíček ti určite prinesie výsledky, po ktorých túžiš!

Produkty pre Vás

SPAĽOVANIE TUKU
-55%
Špeciálna cena 26,90 € Bežná cena 59,97 €
Zobraziť produkt