TUMMYTOX blogs.

Ako zlepšiť svoju matnú, suchú a mdlú pleť

Žiarivá pleť nie je záležitosťou (len) starostlivosti o pleť. Na to, či je tvoja pleť zdravá, pružná a žiarivá, vplýva okrem krémov a sér aj mnoho ďalších faktorov. To, ako tvoja pleť vyzerá a ako rýchlo starne, je tiež priamym dôsledkom tvojho životného štýlu - od stravovania cez množstvo spánku až po to, ako veľmi si vystresovaná.

image

5 najčastejších príčin mdlej, suchej a rýchlo starnúcej pleti:

1. Dehydratácia

Nedostatočný pitný režim spôsobuje vysušenie pokožky a žiadne množstvo hydratačného krému to nedokáže vykompenzovať. Voda tiež odplavuje toxíny, ktoré sú ďalšou príčinou predčasného starnutia a vyrážok.

2. Fajčenie

Spôsobuje zúženie ciev a znižuje prísun kyslíka a živín do pokožky. 

3. Vystavovanie sa slnku

Pravidelné vylihovanie na slnku urýchľuje starnutie a zvyšuje pravdepodobnosť vzniku rakoviny kože. Nezabudni každý deň používať ochranný faktor SPF a radšej si pre získanie letného lesku zvoľ samoopaľovacie prípravky.

4. Nesprávna starostlivosť o pleť

Používanie príliš veľkého množstva alebo nevhodných prípravkov na starostlivosť o pleť môže spôsobiť viac škody ako úžitku. Ďalším častým problémom, ktorý môže spôsobiť, že bude tvoja pleť náchylnejšia na poškodenie, je nadmerná exfoliácia. Neodstránenie make-upu večer tiež spôsobuje, že sa pleť rýchlejšie vysušuje a starne.

5.  Nedostatok živín

A nakoniec, najviac prehliadanou príčinou mdlej, suchej a predčasne starnúcej pleti je nedostatočný prísun živín. Aj keď sa dá veľa urobiť tým, že sa vyhneš vyššie uvedeným chybám, najdôležitejšie je vyživovať svoju pleť zvnútra.

TummyTox prichádza na pomoc!

Tak ako každý orgán v tele potrebuje na svoju správnu funkciu živiny, aj tvoja pokožka - v skutočnosti tvoj najväčší orgán - potrebuje špecifické živiny, ktoré podporujú jej regeneráciu a funkciu. Navrhli sme Glowing Skin Gummies, aby pokryli všetky potreby tvojej pokožky.

Spojili sme dôležité živiny pre štruktúru a pružnosť pokožky, jej žiarivosť a celkové zdravie:

  • kolagén,
  • biotín,
  • vitamín A,
  • vitamín C,
  • vitamín E a
  • koenzým Q10.

Hoci niektoré z týchto živín získavame z potravy a kolagén si môžeme syntetizovať v tele, je lepšie sa poistiť a uistiť sa, že dostaneme to, čo potrebujeme, pomocou jedného jednoduchého doplnku.

Glowing Skin Gummies – jednoduché, chutné, účinné

TummyTox Glowing Skin Gummies s pridaným kolagénom sú jednoduchým a chutným spôsobom, ako si zabezpečiť dostatočné množstvo VŠETKÝCH týchto dôležitých živín. Dopraj si 2 naše lahodné pomarančovo-citrónové gumové cukríky denne a budeš pripravená!

Výživou pokožky zvnútra môžeš:

  • zlepšiť tvorbu kolagénu,
  • bojovať proti oxidačnému stresu,
  • zlepšiť štruktúru a pružnosť pokožky,
  • obnoviť žiarivosť,
  • udržiavať zdravú pleť bez ohľadu na vek.

Získaj svoje Glowing Skin Gummies teraz s 15% zľavou tu!

Upozornenie: Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo liečenie akýchkoľvek chorôb alebo závažných ochorení. Dôležité je udržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

KRÁSA
-30%
Špeciálna cena 20,90 € Bežná cena 29,99 € As low as 10,33 €
Zobraziť produkt
KRÁSA / ZDRAVIE
-32%
Špeciálna cena 16,90 € Bežná cena 24,99 €
Zobraziť produkt