TUMMYTOX blogs.

Markéta: „Schudla som o celú konfekčnú veľkosť!”

Markétka je 28-ročná mamička na materskej dovolenke, ktorá je povolaním kaderníčka a vo voľnom čase sa venuje šitiu oblečenia a Instagramu.
Nikdy nebola príliš štíhla a má tendenciu priberať. Nedávno sa však rozhodla, že chce schudnúť kvôli svadobným šatám vo svoj veľký deň....a jej premena je skutočne INŠPIRATÍVNA!

image

„Nikdy som nebola chudá, vždy som mala sklony skôr k priberaniu. Mojou problematickou partiou sú boky a brucho. S váhou to mám ako na hojdačke, hore a dole. Čo som schudla som rýchlo nabrala dvojnásobne.
Nikdy som váhu moc neriešila. Až po tehotenstve, kedy som mala cisársky rez a na bruchu sa mi po jazve urobil škaredý previs s ktorým bojujem do teraz. Nikdy som necvičila, len držala diéty, ktoré mi vydržali iba týždeň.
Dosť som sa za svoju postavu hanbila a zakrývala ju voľným oblečením, často som sa zadýchala a mala som problém zaviazať si cez brucho aj topánky...“

Rozhodla sa schudnúť do svadobných šiat!

„Na TummyTox som narazila na Instagrame, veľa dievčat a žien ju tam chválilo a malo skvelé výsledky. Milovala som recenzie a pozitívne hodnotenia ako pre chudnutie a užívanie multivitamínov a vitamínov na pleť. Keď som vitamíny vyskúšala prvýkrát, bola som s nimi veľmi spokojná, a keď som sa rozhodla schudnúť kvôli svadobným šatám, Tummy Tox bol pre mňa tou správnou voľbou.“

Prvá viditeľná zmena bola hneď po týždni

„Prvú zmenu som zaznamenala už po jednom týždni. Vďaka Draining Drink som sa začala zbavovať zadržiavanej vody, opuchov a celulitídy. Rozdiel bol naozaj viditeľný. Bola som prekvapená, ako rýchlo to išlo.“


„Proteín Shape me Shake užívam 2x denne a je to skvelý pomocník. Keďže som zvykla vynechávať občerstvenie, vždy sa teším na bielkoviny. Veľmi sa mi páči a cítim sa po ňom plná energie."


„Fat burner drink ma hrozne prekvapil. Vďaka nemu som zvládla pri cvičení omnoho viac než bez neho, mala som omnoho väčšiu výdrž. Pri polhodinovom cvičení som sa potila akoby som zabehla maratón.”

Jej výsledky sú INŠPIRATÍVNE!

„Prvý kilogram som dala dolu už po týždni, ale centimetre išli dole omnoho rýchlejšie.
Za 2 mesiace som schudla 5,5 kg a celú konfekčnú veľkosť. Celkovo som sa veľa spevnila, niekoľko ľudí mi pochválila spevnené stehná a zadok. Už nemám problém s dýchaním, ľahšie sa ohnem a ľahko behám za synom na bicykli.

image

„Som oveľa energickejšia. Zbavila som sa opuchov a celulitídy, čo ma veľmi teší. Teraz už nemám také chute a jedlosi vychutnávam, len keď musím. Moje oblečenie je voľnejšie, a to o veľa. Z čoho mám radosť. Rozdiel je obrovský, ako môžete vidieť na fotografii. Cítim sa oveľa lepšie, rada sa obliekam a konečne sa môžem obliecť do niečoho, čo je vhodné pre moju postavu. Jedlo a cvičenie majú teraz pre mňa úplne iný význam. Je to niečo, čo ma baví a na čo sa vždy teším. Dúfam, že sa mi to podarí udržať a dosiahnuť svoju vysnívanú váhu a byť krásnou nevestou. Stále mi chýba pár kíl do mojej cieľovej váhy, ale nevzdávam sa a pokračujem ďalej. Užívam si to.”

Vydaj sa tiež na svoju cestu premeny!

My Markéte veľmi gratulujeme a držíme palce na jej ceste za krásnou postavou a vysnívanou rozprávkovou svadbou! 

Vyzkúšaj aj ty niektoré z produktov, ktoré si Markéta overila z rady Bikini Body! aktuálne s fľaškou ZDARMA!  

Produkty pre Vás

Mohlo by Vás zaujímať