TUMMYTOX blogs.

Matné vlasy bez života: riešenie je prekvapivo jednoduché - a chutné!

Pravdepodobne chceš mať lesklé, zdravé a žiarivé vlasy, však? To chceme všetci. Ale naozaj si myslíš, že sa k svojim vlasom správaš s láskou a priateľsky, ako si zaslúžia?

Buďme úprimné, veci, ktoré s nimi pravidelne robíš - sú dobré pre ich zdravie a krásu? Farbenie, zosvetľovanie, žehlenie, česanie, fénovanie... To je priam týranie vlasov!

image

A potom je tu aj náš moderný životný štýl, ktorý nie je veľmi priaznivý pre vlasy - nedostatok spánku, znečistenie, slnko, more, a ak sme k sebe úplne úprimné, najväčším vinníkom je naša diskutabilná strava (málo ovocia a zeleniny). Vlasy sú suché a náchylné na lámanie. Strácajú lesk. Trvá dlhoooo, kým narastú len o niekoľko centimetrov!

A tiež fun fact: vedela si, že dôvod, prečo ti dnes vypadávajú vlasy, môže súvisieť s niečím superstresovým, čo sa stalo pred MESIACMI? Dosiahuť zdravé a dlhé vlasy je umenie.

Návrat ku korienkom

Bez ohľadu na to, ako si vlasy upravuješ v kaderníctve alebo v kúpeľni, zdravé vlasy začínajú pri korienkoch. Žiadna zázračná maska na vlasy ani ošetrenie pokožky hlavy ti nezabezpečí svieže a dlhé vlasy, ak sú slabé a tenké, pretože vyrastajú z folikulov.

Žiaden strach - je tu chutné riešenie!

TummyTox predstavuje úplne nové (a chutné) Hair Care Gummies, ktoré sú plné všetkých najdôležitejších živín pre nádherné vlasy a silné nechty:

  • biotín
  • zinok
  • selén
  • vitamín A
  • vitamíny B-komplexu
  • vitamín C
  • vitamín D
  • vitamín E
  • jód

Selén a vitamíny C, E a D pomáhajú posilňovať vlasy vo folikuloch tým, že podporujú tvorbu keratínu, prispievajú k normálnej tvorbe kolagénu, chránia bunky pred oxidačným stresom a zlepšujú rast.

Biotín, zinok a ďalšie vitamíny B-komplexu (najmä kyselina listová a B12) pomáhajú regenerovať vlasy tým, že zlepšujú syntézu keratínu a podporujú rast a obnovu vlasov.

Kyselina pantoténová (vitamín B5), vitamín A a jód pomáhajú podporovať celkové zdravie tvojich vlasov tým, že podporujú ich rast, lesk a farbu

TummyTox Hair Care gumové cukríky sú konečne k dispozícii!

TummyTox Hair Care Gummies obsahujú až 6000 mcg biotínu a 11 ďalších esenciálnych živín, ktoré podporujú rast, regeneráciu a celkové zdravie vlasov.

Namiesto hľadania medzi rôznymi doplnkami stravy, ktoré obsahujú tú či onú živinu, získaš všetkých 12 dôležitých prvkov na stavbu vlasov len v 1 gumovom cukríku. Jednoducho sa užívajú, sú vegánske - vyrobené z pektínu, nie zo želatíny, sú chutné a obsahujú viac biotínu ako 767 vajec, viac zinku ako 100 černíc a viac vitamínu A ako 9 marhúľ!

Už po mesiaci si všimneš, že tvoje vlasy a nechty vyzerajú revitalizovane, a po troch mesiacoch budeš ty aj tvoja kaderníčka nadmieru spokojná so zlepšeným rastom, hustejšími a silnejšími vlasmi a množstvom „baby vláskov“, ktoré nakoniec vyrastú do krásnej dlhej hrivy, po ktorej si vždy túžila! 

Upozornenie: Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Dôležité je udržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

KRÁSA / ZDRAVIE
-32%
Špeciálna cena 16,90 € Bežná cena 24,99 €
Zobraziť produkt
KRÁSA / ZDRAVIE
-27%
Špeciálna cena 21,99 € Bežná cena 29,99 €
Zobraziť produkt