TUMMYTOX blogs.

5 dôvodov, prečo kurkuma zmení tvoj život

Za posledných niekoľko rokov spôsobilo toto zlaté super korenie veľa rozruchu. A to z dobrého dôvodu! Tento prírodný liek sa používa pre svoje terapeutické vlastnosti už 4000 rokov - a kopec vysokokvalitných štúdií potvrdzuje, že má úžasné pozitívne účinky na  telo i mozog.

Poďme sa pozrieť na 5 najlepších dôvodov, prečo by si ju mala prijať do svojho života...

image

Skrášľuje pleť

Správne. Ukázalo sa, že kurkuma pomáha udržiavať zdravie pokožky, zmierňuje niektoré kožné problémy (ako je akné alebo suchá pokožka) a dokonca pomáha rýchlejšie hojiť vyrážky. Obsahuje silnú dávku antioxidantov, ktoré pomáhajú revitalizovať pokožku a dodávajú jej zdravý jas.

Posilňuje imunitu

Bolo preukázané, že kurkumín posilňuje imunitný systém a poskytuje vynikajúcu podporu celému telu. Týmto spôsobom je telo schopné účinne bojovať s mikróbmi a vysporiadať sa s každodennou záťažou bez toho, aby došlo k preťaženiu. Ukázalo sa, že je obzvlášť účinný pri udržiavaní zdravia pľúc a horných dýchacích ciest. Kurkuma je perfektná nielen na jeseň a zimu, ale po celý rok!

Podporuje funkciu nervového systému

Nervový systém je komunikačný systém tela. Riadi veľa vecí, ktoré telo robí, vrátane myšlienok, reči, emócií, pamäti, pohybu a zmyslového spracovania. Štúdie ukazujú, že kurkumín pomáha nervovému systému lepšie fungovať každý deň.

Pomáha pečeni

Hlavná účinná látka v kurkume známa ako kurkumín pomáha eliminovať toxíny a tuky z pečene. Týmto spôsobom zmierňuje záťaž, ktorú na ňu kladieme každodenným stresom, nedostatkom spánku, sporným výberom potravín, alkoholom, fajčením, nedostatkom pohybu či jednoducho – životom v dnešnom svete. V zásade pomáha zlepšiť funkciu pečene, podporuje jej regeneráciu a chráni ju pred poškodením.

Podporuje chudnutie

A to pekne poporiadku – od pečene. Pečeň je tvojím najdôležitejším orgánom na spaľovanie tukov, ale svoju prácu môžu robiť správne, len ak nie je preťažená. Kurkumín pomáha eliminovať prebytočný tuk z pečene a pomáha jej premeniť sa späť na tukovú elektráreň, ktorou kedysi bola. Výsledkom je, že pre teba bude oveľa jednoduchšie získať to vysnívané ploché bruško.

TummyTox Kurkuma kapsuly – jeden z najsilnejších kurkumínových doplnkov!

Ich revolučná receptúra má 185-krát lepšiu biodostupnosť ako bežné kapsuly kurkumínu. To znamená, že fungujú rýchlejšie a majú oveľa silnejšie účinky ako akákoľvek iná forma. Zruzumiteľne povedané, 1 kapsula TummyTox Kurkumy sa rovná až 20 štandardným 500 mg kapsulám s 95 % kurkumínom. Víťaz je jasný. Tak neváhaj a vyskúšaj ju tiež v super akcii. 

Mohlo by Vás zaujímať