TUMMYTOX blogs.

Toto je niečo, čo teraz potrebuje každá žena

Chorvátska blogerka Ana Bacinger je verná TummyTox výrobkom. Používa ich už 2 roky, najradšej má Tummy čaje.

Keď sa dozvedela, že sme na naše police dostali Matcha Tea, rozhodla sa, že ho musí vyskúšať. Okrem matche si objednala ďalšie 2 produkty, ktoré by mala každá žena užívať, aby bola zdravá, plná energie a štíhla.

Vzhľadom na momentálnu situáciu je ešte o to dôležitejšie, aby sme naozaj venovali plnú pozornosť svoju zdraviu, imunite a kondícii...

Čítaj viac... 

image

TummyTox výrobky žívam už 2 roky a najviac som si obľúbila Daily Kick & Sleep Tight čaje, ktoré povzbudzujú trávenie a očiastia telo. Teraz som k nim pridala ešte úplne nový Matcha čaj.

Matcha je jeden spomedzi troch TOP výrobkov, ktoré spolu tvoria balíček Women’s Essentials. Toto potrebuje každá žena, ktorá chce aspoň trošku pomôcť svojmu organizmu v boji proti únave, stresu a chce zefektívniť cvičenie.  

image

Matcha čaj

TummyTox Matcha je 100 % organický ceremony-grade čaj, vyrobený z ručne zbieraných čajových lístkov, ktorú sú zomleté v tradičných japonských kamenných mlynčekoch. Je známy svojou intenzívnou zelenou farbou. 

Matchu som okamžite zaradila do svojej dennej rutiny v kombinácii s mandľovým mliekom, namiesto kávy, ktorú som obyčajne pila poobede. Matcha čaj je plný chuti, antioxidantov, kofeínu, vitamínov a minerálov, ktoré čistia telo a pokožku. 

Živiny, ktoré obsahuje Matcha, očistia tvoje telo a regenerujú ho na cbunkovej úrovni.

image

Multivitamínové medvedíky 

Okrem matche, som vyskúšala aj ich gumové cukríky –  Multivitamínové cukríky. Obsahujú najkvalitnejšie vitamíny vo forme mega chutných gumových cukríkov. Sú neuveriteľne chutné a sú super zdravou sladkosťou, ktorú mám stále v kabelke.  

Obsahujú všetky vitamíny a minerály, ktoré sú nutné na silný imunitný systém a energiu. Dennodenne všetci čelíme nedostatku energie a chronickej únave, pretože robíme mnoho vecí naraz. S týmito rozkošnými medvedíkmi však telu zabezpečíme aspoň to minimum, ktoré nevyhnutne potrebuje.  

image

Carni Fit

Aj v týchto krízových situáciách si musíme dávať pozor na svoju kondíciu a štíhlu líniuCarni Fit by mal byť súčasťou tvojej rutiny, najmä ak cvičíš a chceš rýchlejšie výsledky. Je založený na najčistejšom L-karnitíne a prírodnom extrakte z guarany s kofeínom, ktorý zrýchľuje spaľovanie tuku. 

Zbaví ťa únavy a zabezpečí dávku energie počas aj po tréningu, zlepší vysledky a pomôže jednoduchšie a rýchlejšie dosahovať stanovené ciele. 

image

Ana ti teraz vybavila zľavu!

Ana sa postarala, že sme balíček  Women’s Essentials  ešte dodatočne zlacnili! Svoj balíček si môžeš objednať tu »