TUMMYTOX blogs.

„Som na dobrej ceste k vysnívanej postave"

Rovnako ako väčšina z nás, aj Sladjana pracuje v kancelárii a väčšinu dňa strávi sedením pri stole. Tak ako ostatní, aj ona začala pociťovať následky sedavého zamestnania ...

image

„Necítila som sa dobre, keď som si obliekla plavky”

„Mala som stále viac a viac celulitídy, moje trávenie sa zhoršilo a stále som sa cítila nafúknutá. Myšlienka na seba v plavkách mi hneď pokazila náladu.“ Sladjana hľadala riešenie online - „Na Instagrame som našla TummyTox a prečítala som si veľa pozitívnych recenzií. Pomyslela som si, že ak to funguje u ostatných, prečo by to nemohlo pomôcť aj mne?“

„Bola som nadšená z môjho výberu

Sladjana si zakúpila Booty Tone, Draining Drink a Slimming gél. „Obrátila som sa na spoločnosť TummyTox a požiadala som o radu ako z produktov vyťažiť maximum. Bolo mi odporúčané, aby som začala s nápojom na odvodňovanie a detoxikáciu tela a zbavila sa tým prebytočnej vody.”

Po doužívaní Draining Drinku bolo jej telo pripravené na ďalší krok. Po odstránení opuchov a nadúvania je čas na Booty Tone a Slimming gél - Sladjana snívala o plochom brušku a odstránení celulitídy.

Čo sa stalo po 10 dňoch?

Sladjana nemohla uveriť jej výsledkom: „Po 10 dňoch užívania Draining Drinku som začala pozorovať zmenu!Celulitída bola menšia, moje trávenie bolo efektívnejšie a prestala som zápasiť s neustálym nadúvaním.“ Pokračovala v užívaní Booty Tone a Slimming gélu, aby dosiahla výsledky, o ktorých snívala.

Jej obľúbený produkt? „Slimming gél je teraz môj verný spoločník, nikam bez neho nechodím! Toto je riešenie v boji proti celulitíde. Ľahko sa nanáša, rýchlo sa vstrebáva a pekne vonia. Som na dobrej ceste k mojej vysnívanej postave!