TUMMYTOX blogs.

Tamara: „S ČAJMI SOM SCHUDLA 5 KILOGRAMOV!“

Tamara je mladá študentka a servírka, ktorú často trápili vážne žalúdočné kŕče, nadúvanie a nedostatok energie. Pred tým, než začala užívať výrobky TummyTox, bola veľmi skeptická ... po niekoľkých dňoch používania ju však prekvapili!

image

„Všetky moje problémy boli ovplyvnené nezdravou stravou, rýchlym tempom života a stresom,“ hovorí Tamara. „Navyše som cítila únavu, úzkosť a nadúvanie, ktorého som sa nemohla zbaviť.“ Prípravky TummyTox jej odporučila známa a Tamara bola spočiatku veľmi skeptická! Napriek tomu sa rozhodla ich vyskúšať.

„Po niekoľkých dňoch som videla prvé výsledky!“

„Po niekoľkých dňoch som videla a cítila výsledky! Zmizlo nadúvanie a celkovo sa mi zlepšilo trávenie,“ hovorí nadšene Tamara. „Okrem toho som schudla 5 kíl počas asi 4 mesiacov!“

Ako Tamara užíva výrobky TummyTox?

Vytvorila si svoju vlastnú každodennú rutinu pitia čajov TummyTox, ktorá jej vyhovuje: „Pijem čaj Skinny Me Tea v kombinácii s dvojicou čajov Daily Kick Tea & Sleep Tight Tea. Skinny Me Tea vypijem raz denne, nemám žiadny konkrétny čas.“ Svoje super výsledky pripisuje tiež skutočnosti, že čaje pije nesladené.

„Čaje mám vždy so sebou!“

Podľa Tamary pitím TummyTox čajov zmizol pocit nafúknutého brucha, trávenie sa výrazne zlepšilo a tiež získala viac energie. „TummyTox čaje mali veľký vplyv na môj život, a to je dôvod, prečo ich pravidelne užívam. Pretože viem, ako dobre ovplyvňujú telo,“ hovorí. „Páči sa mi tiež, že sú produkty prírodné. Práve som na dovolenke, ale mám ich tu so sebou!“

Tamarine obľúbené čaje:

  • kombinácia Daily Kick & Sleep Tight Tea a Skinny Me Tea. Čaj Daily Kick je skvelý na energický začiatok dňa, pretože ťa nabije energiou, a Sleep Tight Tea ťa naopak upokojí, zlepšuje spánok a detoxikuje telo. Čaj Skinny Me Tea je skvelý na spaľovanie tuku, pretože obsahuje pu-erh, ktorý pôsobí ako spaľovač tukov. Navyše zrýchľuje trávenie a zlepšuje funkciu čriev.

Produkty pre Vás

DETOX & CHUDNUTIE
-40%
Špeciálna cena 14,90 € Bežná cena 24,99 €
Zobraziť produkt