TUMMYTOX blogs.

Natália: „Zatiaľ som schudla 4 kilá* a viem, že to bude ešte oveľa lepšie!“

Volám sa Natália, mám 22 rokov a som telekomunikačná špecialistka, čiže mám sedavú prácu. Mojou najproblematickejšou partiou je brucho, potom stehná a ramená.

Ešte v mojich devätnástich som mala 47 kíl, potom som začala priberať a za jeden rok som pribrala až 15 kíl. Asi rok a pol som si udržala váhu na 62 kíl, no za posledný polrok som pribrala dalších 8 kíl.

Skúšala som rôzne diéty, aj hladovku, no nikdy to nešlo... Zhodila som pár kíl a o pár dní som pribrala ešte viac... Stále sa to opakovalo a nakoniec som skončila až na 70 kilách. Hrôza, mám 163 cm a 70 kíl.

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

image

Pri prezeraní starých fotiek mi bolo do plaču.

Moje sebavedomie kleslo na nulu. Pohľad do zrkadla má ubíjal. Viete si predstaviť, že pred 3 rokmi ste mali takmer dokonalú postavu a teraz?

Aj keď som bola ešte chudá, mojou najhoršou partiou bolo vždy brucho, stále som ho mala nafúknuté. Čokoľvek som zjedla, brucho vždy vytŕčalo spod trička.

Nehovorím o tom, že som mala aj problémy s nepravidelným vyprázdňovaním. Samozrejme, že som skúšala tabletky na trávenie, ale nič nezaberalo.

Po novom roku som sa rozhodla pre TummyTox. Neľutujem!

Už dlhšiu dobu som pozorovala na Instagrame jedného dievčaťa, ako propaguje produkty TummyTox. Dlho som rozmýšľala, či to vyskúšam alebo kašlem na to. No po novom roku som sa rozhodla pre TummyTox. Neľutujem!!

Presvedčila ma hlavne cenová dostupnosť. Mnohé podobné produkty iných značiek sú predražené. A ďalším dôvodom bolo zloženie. Veľmi sa mi páči podrobný popis produktov, čo sa o iných značkách povedať nedá.

Od nového roka som si dala predsavzatie, že tento rok moja váha pôjde dole. A chcela som, aby mi pri chudnutí pomáhal práve TummyTox.

Už po troch dňoch som cítila prvé zmeny.*

Ako prvé som začala užívať čajové duo Daily Kick a Sleep Tight Tea. Keďže som sa rozhodla cvičiť, tak som si objednala dodatočne aj Carni Fit. Čaje používam asi 3 týždne a Carni Fit 2 a pol týždňa. Teraz som ešte začala používať Draining Drink.

po troch dňoch som cítila prvé zmeny.* Konečne som sa necítila plná, žiadne nafúknuté brucho. Priam neopísateľný pocit. Vedela som, že to nie je koniec.

Carni Fit mi pomohol pri tréningoch, začala som sa oveľa viac potiť. Niekedy po 20 minútach cvičenia ani kvapka potu a teraz po 5 minútach sa zo mňa pot leje.* Nepreháňam! Moje nafúknuté brucho je preč. A čo sa týka energie, tak tej mám zrazu na rozdávanie.

Najdôležitejšou zmenou bolo pre mňa brucho.

Kvôli bruchu som si nemohla zapnúť pár nohavíc a mala som ho ako v 
3. mesiaci. Ale teraz som šťastná, lebo sa to konečne zmenilo.

Cítim sa veľmi dobre a som plná energie. Produkty TummyTox sú mojou súčasťou, bez nich už nikdy.

Okrem toho ma to veľmi motivovalo chudnúť ďalej a nevzdávať sa! Zatiaľ som schudla 4 kilá.* Viem, že to bude ešte lepšie, oveľa lepšie!

image

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

Natália, Slovensko