TUMMYTOX blogs.

Michaela schudla za mesiac 5 kíl*

Predstavujeme vám Michaelu. Michaela má 18 rokov a vo voľnom čase sa venuje tancu vo folklórnom súbore a rada cvičí.

Nikdy jej nevyhovovala žiadna diéta, tak hľadala spôsob, ako by mohla pravidelne jesť vyváženú stravu a nemať pocit nafúknutého bruška.

Jej známa jej odporučila TummyTox Skinny Me Tea a pocit nafúknutého bruška takmer okamžite zmizol.

image

Pocit nafúknutého bruška zmizol

"Keďže mi nevyhovovala žiadna diéta, tak som často mávala pocit nafúknutého bruška. Po troch dňoch* pitia čaju Skinny Me sa tento pocit stratil."

Tento čaj začala piť začiatkom marca, a keď uvidela tie skvelé výsledky, rozhodla sa vyskúšať aj ďalšie produkty - Daily Kick & Sleep Tight Tea, Flat Tummy Caps a Magicnesium.

"Vďaka produktom nemám tak často potrebu jesť. A naštartovali mi metabolizmus. Daily Kick Tea mi každé ráno pomáha prebudiť sa a naopak Sleep Tight Tea zregeneruje moje telo počas spánku. Flat Tummy Caps a Skinny Me Tea mi pomáhajú zbavovať sa nafúknutého bruška. Magicnesium úžasne pomáha pri svalovici."

5 kg za 1 mesiac*

Michaele sa tak zatiaľ po jednom mesiaci užívania podarilo schudnúť 5 kg!* Blahoželáme!

"TummyTox výzva mi dodala väčšiu chuť cvičiť, pravidelne a zdravo jesť. Zbavila ma neustáleho pocitu hladu a naštartovala mi metabolizmus.

Určite by som to odporučila každému, komu záleží na postave, a každému, kto chce schudnúť a nevyhovuje mu žiadna drastická diéta."

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]