TUMMYTOX blogs.

Martina: „TummyTox ma motivoval pokračovať a neprestať.“

Chcela by som  sa s vami podeliť o svoj príbeh. Volám sa Martina (19 r.) a bývam v Prešove. Mala som nízke sebavedomie pre moju postavu a preto, že som nemala žiadnu kondíciu. Tak som sa rozhodla, že so sebou začnem niečo robiť.  

image

Ovládala ma nechuť a únava.

Veľmi dlho som sa presviedčala začať cvičiť. Ovládala ma nechuť a únava. Okrem toho som nevidela žiadne výsledky po cvičení, a to ma hneď odradilo.

Na internete som spozorovala reklamu na TummyTox. Po prečítaní recenzií a účinkov produktov som sa rozhodla, že to vyskúšam.

Výsledky, ktoré ma motivovali

Oslovil ma Carni Fit, s ktorým som začala. Neskôr som začala aj s Booty Tone. Začínala som s váhou 60,2 kilogramov. Môj obvod pásu bol 71 cm a obvod na bokoch 85 cm (výška 162 cm). Samozrejme bez niekoľkých účinných cvikov a úpravy jedálnička by výsledky neboli povzbudivé.

Po prvom týždni užívania som bola prekvapená, že po tréningoch s Carni Fit som nemala také silné a dlhé svalovky ako zvyčajne.

Keď som druhý týždeň začala užívať aj Booty Tone, dostavili sa prvé výsledky, ktoré ma motivovali pokračovať a neprestať.

Mojím cieľom nie je schudnúť za každú cenu, ale formovať si postavu a zvyšovať kondíciu. Po necelom mesiaci (28 dní) mi klesla váha na 57,8 kilogramov* bez hladovania a rôznych špeciálnych diét. Obvod pásu mám 68 cm* a obvod na bokoch 83 cm*.

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

Konečne sa mi darí v mojom cieli a nehodlám prestať

Vďaka pomoci od TummyTox sa mi konečne darí v mojom cieli a nehodlám prestať.

Chcem poďakovať TummyTox, že vďaka vašim produktom som dosiahla viditeľné výsledky, ktoré mi dodali sebavedomie a motiváciu pokračovať.

Určite odporúčam každej žene, ktorá chce mať vyššie sebavedomie, viditeľné výsledky alebo ju nebaví sa ničiť.

Ďakujem :)))

Martina