TUMMYTOX blogs.

MÁRIA ČÍROVÁ SI UŽÍVA DEŇ S PRODUKTMI TUMMYTOX

Mária Čírová: „Táto kombinácia zeleného čaju a rôznych bylín mi dosť zachutila!“

„Treba si robiť voľno! Tak často ako sa len dá...“ tvrdí úspešná speváčka Mária Čírová, a keďže je navyše dvojnásobná mama, určite vie, o čom hovorí.
Dokonalé zvládanie kariéry a roly matky zároveň vyžaduje veľa energie, s tým určite všetci súhlasia.

image

„Takto napríklad vyzerá nádherná jeseň a čas vyhradený iba pre mňa. Vtedy nesmie chýbať čaj, litre čaju:) Aktuálne si vychutnávam detoxikačný čaj Tummy Tox.“ 
#caspreseba #TummyTox #cajcelyden

S prichádzajúcou zimou na náš číhajú choroby a oslabená imunita, cítime sa unavené a bez energie...

Sada Detox balíček od TummyTox môže byť v takejto zapeklitej situácii výborným pomocníkom.

Denný čaj Daily Kick Tea ťa ráno nabije energiou, zlepší trávenie a naštartuje tvoj metabolizmus. Deň, ktorý začneš s týmto čajom sa zrazu nebude zdať taký náročný.

Pitie Draining drinku počas dňa pomáha zbavovať sa nahromadených toxínov a zadržiavanej vody. Perfektne prečistí celý organizmus a naštartuje lymfatický systém.

Pred spaním si zase dopraj šálku teplého čaju Sleep Tight Tea, ktorý ti po namáhavom dni upokojí nervy, zbaví stresu a ukolíše ťa do príjemného a energizujúceho spánku.

Prečo sú naše výrobky také výnimočné?

Na ich výrobu používame len tie najkvalitnejšie prírodné ingrediencie a nezabúdame ani na príjemnú chuť. Preto si ich obľúbila aj Mária Čírová.

Vďaka nej ich teraz môžeš mať s úžasnou zľavou! Stačí kliknúť na link pod článkom a pri objednávke zadať zľavový kód MARIA15. Tento kód môžeš použiť aj na akýkoľvek iný produkt z našej ponuky, ktorý ťa oslovil.

Produkty pre Vás

DETOX & CHUDNUTIE
-49%
Špeciálna cena 22,99 € Bežná cena 44,98 €
Zobraziť produkt