Lynn: „ Všetko, čo Tummytox sľuboval sa stalo!“

Lynn Saraiva Sousa je profesionálna tanečnica a choreografka, ktorá v súčasnosti pracuje na iridologickej klinike a navštevuje kurz farmakológie a suplementácie. Na otázku o svojom type postavy Lynn zdôrazňuje, že keď priberie, je to väčšinou v oblasti stehien a brucha a má aj guľatejšiu tvár.

image

„Keď som sa stala matkou, všetko sa zmenilo.“

Vďaka svojmu aktívnemu životnému štýlu mala Lynn normálnu postavu a ideálnu hmotnosť, nemusela sa obávať, že priberie príliš veľa, ale to sa zmenilo po tom, čo sa stala matkou. Menej pohybu malo za následok potrebu venovať zvýšenú pozornosť svojej hmotnosti. 

V rozpore s jej zvyklosťami pred tým, ako sa stala matkou, sa pre Lynn v jej novej úlohe stalo všetko oveľa ťažšie - kým nenašla TummyTox!

„TummyTox som odporučila viac ako 10 ľuďom!“

„Rolovala som na Instagrame a videla som vašu reklamu, ktorá ma zaujala. Prišla mi super zaujímavá a rozhodla som sa jej ponuku objednať. Vyskúšanie nič nestojí a máte atraktívne ceny. Do tohto momentu som vás už odporučila viac ako 10 ľuďom a všetci mi dali fantastickú spätnú väzbu!“

Žiadny jojo efekt! 

Lynn okamžite presvedčili prírodné zložky. Výrobky nespôsobujúce jojo efekt, ktorý je pri chudnutí veľmi častý. 

„Skúšala som trochu experimentovať s mnohými inými výrobkami - myslím, že takmer so všetkými - až som našla výrobky, ktoré používam v súčasnosti - a ktoré nemienim vyradiť zo svojho každodenného života!“

Lynninými top produktmi sú Draining Drink Intense (najlepší odvodňovací nápoj vôbec, pretože odstraňuje opuchy a zavodnenie) a Skinny Me Tea (čaj, ktorý Lynn denne používa), ktoré sú k dispozícii v našom balíku Bikini Body!, ku ktorému dostaneš Fľašku TummyTox zdarma! 

Jej spoločníkmi sú aj Tummyccino, Multivitamínové cukríky/Shine Bright Gummies, Slim Tummy Caps a iné z našich ďalších najpredávanejších produktov. 

Lynn pozorne sleduje pokrok a približne každé 2 mesiace upravuje doplnky na základe svojich tréningových a detoxikačných plánov, ale je si istá, že s TummyTox zostane!

Prvá zmena? Po 10 dňoch!

A najdôležitejšia otázka, ktorá mnohých z vás v tejto chvíli zaujíma: kedy si Lynn začala všímať prvé zmeny?

„Obrovskú zmenu som zaznamenala už po 10 dňoch! Urobila som si fotografie na porovnanie a zmena bola úplne viditeľná.“

Všetko, čo bolo sľúbené, sa stalo: Každé ráno som mala príval energie, budila som sa plná vitality a pripravená prijať akúkoľvek výzvu. Dokonca som získala motiváciu pokračovať v každodennom tréningu.“

„Cítim sa fantasticky!“

Na záver Lynn s radosťou konštatuje, že sa cíti fantasticky, pretože produkty TummyTox ju zbavili pocitu neustálej únavy a vyčerpania. „Som fascinovaná výsledkami! “

Vezmi si náš balík Bikiny Body! s nápojom na spaľovanie tukov Fat Burner Drink, čajom Skinny Me Tea a odvodňovacím nápojom Draining Drink a sleduj, ako sa kilá strácajú!

Produkty pre Vás