TUMMYTOX blogs.

LAURA: „TAKTO TO UŽ NEŠLO...“

Ahoj. Volám sa Laura a chcem vám povedať svoj príbeh s čajmi TummyTox. Moja skúsenosť s TummyTox sa začala v septembri 2017, keď som  sa pripravovala na svadobnú cestu s mojím mužom.

image

Počas stresujúcich príprav na svadbu som pri svojich 167 cm dosiahla váhu 58 kíl. Moja postava bola vždy symetrická, no nikdy som nemala ideálne miery. To hlavne preto, že som sa nikdy netrápila kilami navyše a bola som so svojou postavou spokojná.

Na svadobnej ceste bolo jedla, že sa pod ním lámali stoly! Domov som sa vrátila o tri kilá ťažšia. „Vďaka“ neskorým večerám s mužom, fastfoodu, sladkostiam a podobne som veľmi rýchlo „nadobudla“ ďalšie 3 kilá. Do decembra 2017 som už mala 65 kíl a celý svoj šatník by som mohla rovno vyhodiť!  Bola som zo seba veľmi sklamaná, pretože som si vždy hovorila, že nechcem mať viac ako 60 kíl...

Bola som šokovaná!

Zo svojej váhy som bola šokovaná, ale nevedela som, čo s tým mám robiť. Nikdy som nešportovala a šport som nemala rada a nikdy sa mi nedarilo dlhšie cvičiť alebo držať diétu. No rozhodla som sa... Takto to viac nejde! Musela som urobiť niečo, aby som mala zase pod 60 kíl. Bola som rozhodnutá! Ale kde začať?

V tom čase boli sociálne siete plné revolučných výrobkov, ktoré pomáhajú schudnúť, medzi nimi aj TummyTox (Daily Kick & Sleep Tight Tea). Keďže nešlo o tabletky, ale o čaje, rozhodla som sa, že ich vyskúšam, veď nemám čo stratiť. Okrem toho sa mi páčilo, že sľubovali aj lepší spánok, pretože v tom čase som sa budila aj desaťkrát za noc.

Dobrodružstvo s TummyTox sa začalo!

Popri dennom a nočnom čaji som začala aj s diétou, ktorá mi vyhovovala. Začala som jesť viac zeleniny, kuracie mäso a ryby. Ráno zjem 2 varené vajcia na energiu a ovocie – chuť na sladké sa výrazne obmedzila. Dvakrát alebo trikrát týždenne som chodila aj na aerobik. Po 20 dňoch pitia čajov a zdravšieho stravovania som dosiahla 60 kíl*. Bol to pre mňa super pocit.

O približne 6 mesiacov som prestala piť čaje a napriek tomu som si udržala novú váhu. Jedla som veľa vareného jedla, šalátov a pila veľa vody a cítila som sa oveľa lepšie.  

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

Keď som pila Daily Kick & Sleep Tight čaje, cítila som sa fakt dobre. Cez deň som sa necítila nafúknutá, mala som dobré trávenie, menší apetít a perfektne som spala. Tie čaje sú navyše fakt chutné a voňavé. Keď som ich pila, cítila som sa uvoľnene.

Stále sa budem k TummyTox vracať

Pred niekoľkými týždňami som si znova objednala moje najobľúbenejšie čaje a okrem nich ešte Fat Burner Drink, ktorý pijem 30 minút pred cvičením. Stále jem normálne, občas si dám aj niečo sladké. S kombináciou čajov a Fat Burner nápojov som dosiahla 58 kíl bez extra námahy*.

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

Všetkým Tummy dievčatám odporúčam tieto výrobky, pretože fakt fungujú. Som presvedčená, že sa s normálnou stravou, športom a čajmi aj vám podarí zbaviť sa nadbytočných kíl.

Ďakujem, TummyTox!