TUMMYTOX blogs.

Jesenné beauty tipy: ako chrániť pokožku a vlasy?

Zdravie pokožky a vlasov je často stredobodom pozornosti. Už dlho je známe, že je dôležité venovať im každodennú starostlivosť a vyživovať ich, aby sme im pomohli vyrovnať sa s faktormi, ktoré ich oslabujú a urýchľujú proces starnutia.

image

V kozmetickom priemysle existuje veľké množstvo produktov, ktoré majú za cieľ opraviť poškodenia a zlepšiť ich vzhľad. Okrem toho stojí za to vyskúšať aj tradičné prírodné lieky a triky, ktoré majú rovnakú regeneračnú funkciu. Tu je 8 najlepších trikov pre krásu pokožky a vlasov.

1. Používaj studenú vodu

Vieme, že horúca sprcha je relaxačná a príjemná, ale nie je to najlepšia voľba, ak chceš zdravšie vlasy a pokožku. Prečo? Pretože je horúca voda vysušuje, ničí prirodzenú mastnotu pokožky a robí ju náchylnejšou na rôzne problémy a poškodenia. Studená voda však pôsobí ako prírodné tonikum a je ideálna na udržanie vyživenej pokožky a prirodzeného pH vlasov.

2. Chráň sa pred priamym slnkom

UV lúče ničia bunky a spôsobujú niekedy až nezvratné zmeny. Dlhodobé vystavenie slnku má vážne negatívne účinky na našu krásu i zdravie.

3. Kokosový olej

Kokosový olej je ideálnou prírodnou látkou na hydratáciu a regeneráciu pokožky a vlasov. Obsahuje vitamín E a esenciálne mastné kyseliny. Má antioxidačné vlastnosti, ktoré opravujú, vyživujú a udržujú hydratáciu.

4. Stravuj sa vyvážene

Pamätaj, že to, čo ješ, ovplyvňuje celé tvoje telo, nielen tvoju váhu. Preto je dôležité jesť potraviny bohaté na antioxidanty, vitamín E, vodu, vlákninu a minerálne soli.

5. Pi prírodné šťavy a smoothies

Nielen pre zdravie vo všeobecnosti, ale aj pre krásu je nevyhnutné uľahčiť prácu orgánom, ktoré čistia telo a sú zodpovedné za filtrovanie a elimináciu nahromadených toxínov. Čerstvé ovocné a zeleninové džúsy a smoothies sú bohaté na živiny a antioxidanty, ktoré stimulujú detoxikáciu.

6. Buď aktívna

Cvičenie je jedným z najlepších návykov na udržanie zdravia, krásy a mladosti. Keď sa potíme, naše telo sa detoxikuje, čo znamená, že sa zbavuje toxínov a okysličuje bunky, regeneruje ich a zlepšuje zdravie pokožky.

7. Konzumuj omega-3 mastné kyseliny

Ide o základné živiny, ktoré si telo nedokáže syntetizovať samo, ale možno ich získať konzumáciou určitých potravín. Keď telo nedostáva dostatok týchto živín, výsledkom môže byť vypadávanie vlasov alebo suchá koža.

8. Pi vodu

Voda je najzdravší nápoj pre naše telo. Hrá nenahraditeľnú úlohu pri starostlivosti o vlasy a pokožku.

9. Začleň prírodné TummyTox produkty do svojho každodenného života!

Beauty Drink s morským kolagénom a kyselinou hyalurónovou sa postará o krásu tvojich vlasov, pokožky a nechtov! Dodá pokožke lesk a hydratáciu, pružnosť vlasov a odolnosť nechtov!

Pleťová maska K-WOW čistí, odstraňuje nečistoty a tonizuje pokožku. S ním budeš mať tie najkrajšie #nomakeup fotografie a užiješ si krásnu a žiarivú prirodzenú pleť!

Shine Bright sú 100% vegánske gumové vitamíny obsahujúce biotín, vitamín C a E, extrakt zo zeleného čaju a kofeín. Vďaka nim bude tvoja pokožka krajšia a mäkšia, tvoje vlasy silnejšie a dlhšie, nechty pevnejšie a dodajú ti aj dávku energie.

Mohlo by Vás zaujímať