TUMMYTOX blogs.

Editorka TummyToxu: „Užívam naše produkty a chudnem!“

Ahoj! Volám sa Ruxandra a od júna 2017 som online editorka v TummyTox Rumunsko. Od začiatku mi TummyTox prirástol k srdcu, a preto som mu s radosťou pomohla stať sa tým, čím dnes je.

Aby som mohla propagovať produkty TummyTox a písať o nich, chcela som ich najprv osobne vyskúšať a zistiť, aké účinky majú a čo od nich môžem očakávať. A to som aj urobila.

image

Skôr než vám poviem o mojich skúsenostiach a výsledkoch, rada by som sa trochu predstavila. Mám 32 rokov, 169 cm a 59 kíl. Chcela som prejsť na zdravší životný štýl, vyformovať si pás a zhodiť pár kíl.  A hádaj čo! Som na dobrej ceste!

Pijem čaje (okrem ovocných) nesladené,  ale zbožňujem sladkosti a hlavne ich zbožňujem jesť :D Okrem toho milujem hamburgery a, samozrejme, čokoládovú zrmzlinu :)

Nie som veľký fanúšik sladkých nápojov, ale k burgeru sa tak strašne hodí coca-cola, hranolky a barbecue omáčka! 

To všetko bolo asi pred 3 mesiacmi, teraz je môj metabolizmus a chuť do jedla o niečom úplne inom! 

Ako sa cítim teraz?

Teraz mám pocit, že konečne žijem. Mám normálny apetít a žiadne neovládateľné chúťky. Nemusím jesť dvojité porcie, aby som bola sýta. Raňajkujem takmer rovnako, ale vyradila som müsli s arašidovým maslom, pretože obsahuje nehorázne veľa cukru. 

Ani sladkosti ma už tak nelákajú, občas zjem palacinku...  Ale už ich nezjem 10. Na sýtené nápoje veľmi nemyslím, zdajú sa mi príliš sladké a nepijem ich ani k hamburgeru. 

Prečo som chcela schudnúť?

Mám rada svoje telo, váhu mám vzhľadom na moju výšku a vek normálnu, ale stále mi niečo chýbalo. Alebo skôr, nebola som úplne spokojná. Stále som mohla nosiť svoje obľúbené šaty, ale už som sa v nich nevedela hýbať :D Myslím, že niektoré z vás asi vedia, o čom hovorím.  

Keď som si uvedomila, že začínam priberať na brušku a bokoch, nastal čas, aby som sa začala viac hýbať a zmenila stravu. A čo ešte? Obrátila som sa na značku, ktorú poznám a dôverujem jej – TummyTox!  

Ktoré produkty som užívala? 

Základom chudnutia je DETOX

V januári som začala s Daily Kick a Sleep Tight čajmi, ktoré chutia naozaj super. Tieto dva čaje povzbudili moje trávenie a dodali mi energiu. Pila som ich, aby som si zlepšila metabolizmus a detoxikovala telo. Užívala som ich 20 dní a zároveň sa snažila nájsť motiváciu, aby som začala chodiť do posilky. 

Uplynul ďalší mesiac a začala som aj športovať. Mala som dobré trávenie, energiu a prvé kilá dole. Večerný čaj mi pomohol upokojiť sa po náročnom dni, ale stále som nespala tak dobre, ako by som chcela. Asi preto, že som dosť nervózny človek, myslím aj na 10 vecí naraz, najmä večer, keď sa snažím zaspať. 

Multivitamínové medvedíky mi pomohli skrotiť chuť na sladké. Vďaka 2 medvedíkom denne som potrebovala zjesť už len jednu kocku horkej čokolády namiesto celej čokolády s karamelovou plnkou... každý deň. 

Cleanse Drink: Myslím, že je to môj najobľúbenejší nápoj zo všetkých produktov TummyTox. Rozpúšťa sa v 250 ml vody a je to super spôsob, ako hydratovať telo a regenerovať pečeň.jahodovú príchuť! A jahody sú moje najobľúbenejšie ovocie!

image

 

Tieto dva produkty, ktoré som si vybrala ako prvé, mali moje telo najmä detoxikovať a pripraviť na chudnutie. S tým som začala od februára.

Skinny Me Tea: čaj s príjemnou chuťou, ktorý výborne hydratuje a zlepšuje trávenie a spaľovanie tuku. Cítila som po ňom zvláštnu ľahkosť v brušku a ani si nespomínam, kedy som mala naposledy pocit nadúvania.   

image

Pridala som aj Draining Drink a po nejakom čase som uvidela prvé výsledky na stehnách – všimla som si, že mi začína miznúť celulitída. Ako? Draining Drink sa rozpúšťa v 1 litri vody a treba ho vypiť dopoludnia – takže som bola nútená vypiť liter vody každé ráno! To spolu s účinnými látkami v tomto nápoji prečisťuje lymfatický systém, rozprúdi lymfu a voilà – odstraňuje celulitídu.

 

V polovici februára som sa rozhodla začať chodiť do posilky, tak som si objednala Carni Fit s L-karnitínom a Magicnesium, pretože som vedela, že to budem popri namáhavom cvičení potrebovať :) Užívam 2 kapsuly Carni Fit denne – jednu ráno po raňajkách a druhú poobede na energiu a spaľovanie tuku. 

Magicnesium: Po tréningu si dám ešte kapsulu Magicnesia. Cítim sa vďaka nemu omnoho lepšie, nemám po cvičení žiadne svalové kŕče, som uvoľnenejšia, nie som taká nervózna a mám aj lepšiu náladu. Ak ho vezmem večer, lepšie spím. 

image

 

A máme tu výsledky

Nový rok som začala s 59 kilami, 70 cm v páse, 84 cm na bruchu, 99 cm v bokoch a 58 cm obvodu stehien. 

Dnes, 15. marca, mám 56 kg, 67 cm v páse, 81 cm okolo brucha, 97 cm v bokoch a 56 cm okolo stehien.

Nie je to síce nejaký obrovský rozdiel, ale chcem si najmä udržiavať zdravý životný štýl, stravovať sa zdravo a pravidelne cvičiť. Nechcela som radikálnu zmenu, skôr som chcela začať s dlhodobou starostlivosťou o svoje telo a lepším životným štýlom.  

Moje závery

Ak chcete schudnúť ... nebude to ľahké, ale bude to stáť za to. Zmena stravovania predstavuje  80 % úspechu a pohyb 20 %. Mali by ste do svojej dennej rutiny zahrnúť zdravú stravu, potraviny s menším obsahom cukru a potom budete na správnej ceste. Osobne som mala problémy so sladkosťami a s tým, že som jedla kedykoľvek, kdekoľvek a čokoľvek. S čajmi a kapsulami som tieto svoje problémy dokázala potlačiť a začala som chudnúť, a to aj na problémových partiách. 

Pokiaľ ide o pohyb: 30-minútová každodenná prechádzka po parku je super. Prečo? Rozprúdi krv a endorfíny a pomôže vám cítiť sa lepšie. Keď sa každý deň aspoň poprechádzam, hneď sa cítim lepšie vo vlastnej koži, som energickejšia.

Ak vás to baví a máte čas, určite chodievajte do fitka 2-krát alebo aj 3-krát týždenne. Spočiatku to však s cvičením nepreháňajte, začnite pomaly, najmä ak ste doteraz neboli príliš aktívne. Bolo by fajn, keby ste mali kamošku, ktorá by do toho išla s vami a s ktorou by ste sa vzájomne motivovali a podporovali. Ale určite môžete začať aj samy. Dôverujte si, pretože vy ste tými najdôležitejšími osobami vo svojom živote. Ak sa o seba nestaráte vy, tak kto?

image

Prečo som napísala tento článok?

Posledný večer v posilňovni ma naozaj vyčerpal. Mala som kompletný tréning: kardio na bicykli, posilňovanie celého tela a strečing. Celý čas som si hovorila: Dokážeš to, to dáš! A donútilo ma to premýšľať o vás, ktoré teraz čítate tento článok. Ak naozaj chcete zmenu, ale chýba vám odvaha alebo motivácia začať, ak chcete schudnúť, cítiť sa lepšie, chcete si prečistiť telo od toxínov... Kto vám môže dať lepší príklad ako osoba, ktorá denne pracuje s týmito produktmi, verí im a dobre ich pozná? 

Vložila som do nich svoju dôveru a pustila som sa do zmeny! A ty? Kedy začneš tú svoju? 

PS: Do fitka chodím sama, nemá ma kto odfotiť, ale verte mi, chodím :D Keď sa mi niečo nepodarí, zasmejem sa na tom a ostávam v pohybe. Nenechajte sa ničím odradiť, nestrácajte motiváciu, ak sa vám všetko hneď nedarí. Majte so sebou trpezlivosť!
Keďže som si vo fitku nerobila selfíčka, odfotila som aspoň TummyTox fľašku, môžete ma vidieť v zrkadle :) Tu je dôkaz:

image

+ foto s obľúbenými produktmi a obľúbeným macom :)

image

Linky na produkty:

čaje DailyKick a SleepTight »

čajSkinny Me »

Draining Drink »

Carni Fit »

Magicnesium »

Multivitamínové medvedíky »