TUMMYTOX blogs.

Dada Urbanová: „Počas účinkovania vo Farme som pribrala a spomalil sa mi metabolizmus.“

24-ročnú Dadu Urbanovú asi všetky poznáme ako sympatickú farmárku zo známej reality show. Takáto skúsenosť je určite zaujímavá a je to zážitok na celý život, avšak prináša so sebou aj veľké negatíva.

image

„Na Farme som prvýkrát v živote pribrala naraz 4 kilá“


„Bola som strašne nafúknutá a spomalil sa mi metabolizmus,“ zdôverila sa nám Dada. Pracuje ako nechtová dizajnérka, čo znamená, že celé dni sedí a venuje sa skrášľovaniu svojich zákazníčok. A sedavá práca jej taktiež veľmi nepomáhala dostať sa rýchlo do pôvodnej formy. Pred pár mesiacmi sa preto rozhodla začať cvičiť a upraviť stravu.


TummyTox objavila na Instagrame


Dada je aktívna na sociálnych sieťach, a tak aj naše produkty objavila práve tam. Jej instagramový profil si môžeš pozrieť tu.


Z našich produktov ju oslovili najmä čaje Daily Kick a Sleep Tight, ktoré pije každý deň už pár mesiacov a, ako vraví, má vďaka nim lepšie trávenie a metabolizmus a nafúknuté bruško zmizlo! Tummy Tox čajové duo ťa ráno nabije energiou a večer zase ukolíše k perfektnému regeneračnému spánku.


Popri práci si nájde čas aj na cvičenie a Fat Burner Drink s najčistejším l-karnitínom jej pomáha vyťažiť z toho čo najviac. „Viac sa s ním pri cvičení vypotím.“ Viac potu, viac spálených kalórií za kratší čas! Nápoj na spaľovanie tuku má chutnú mangovú príchuť a účinkuje nielen počas cvičenia, ale aj hodiny po ňom.


Ako celkovo hodnotí účinky TummyTox produktov?


Následky, ktoré Farma zanechala na jej postave a metabolizme, sú preč! Asi po 2 týždňoch užívania produktov od TummyTox sa začala cítiť všeobecne lepšie, ľahšie a zdravšie. A po cvičení ešte lepšie! „Vypotená, fyzicky namakaná, ale spokojná.“


Tie z vás, ktoré potrebujú čísla, tentokrát, žiaľ, sklameme. Na otázku, koľko kíl sa jej už podarilo schudnúť, nám totiž odpovedala, že sa neváži. A popravde... Načo aj? Podstatné je, že sa vo svojom tele cítime skvele!


Nechaj sa inšpirovať Dadinou skúsenosťou a vyskúšaj jej obľúbené produkty na vlastnej koži!

Produkty pre Vás

DETOX & CHUDNUTIE
-60%
Špeciálna cena 29,99 € Bežná cena 74,97 €
Zobraziť produkt