TUMMYTOX blogs.

Aneta: TummyTox presiahol moje očakávania

Aneta má ťažkú prácu – na prvý pohľad síce vyzerá krehko, každý deň však tvrdo pracuje v sklade. Jej práca je náročná, rýchlo sa unaví a je úplne bez energie.  „Preto zjem, niečo kalorické, napríklad čokoládu. Potom prídem vyčerpaná domov a okamžite si ľahnem pred telku s ďalšími nezdravými jedlami.“ Čo nasledovalo?

image

„Vedela som, že moje telo potrebuje detox“

Napriek tvojej pomerne fyzicky náročnej práci začala priberať. „Veľmi často som sa cítila nafúknutá. Potom som si všimla, že sa mi podprsenky a ponožky zarezávajú do kože viac než obvykle.“ Bola to obávaná zadržiavaná voda.

Aneta chcela tiež prečistiť svoje telo od toxínov. „Vzhľadom na to, že som ohľadom svojho životného štýlu nerobila vždy tie najsprávnejšie rozhodnutia, bola som si úplne istá, že moje telo potrebuje kvalitný detox.“ Preto začala na internete čítať články o detoxikácii.  

„Narazila som na TummyTox. Prečítala som si super recenzie a pomyslela som, prečo nie? Bola tam záruka vrátenia peňazí, takže som nemala čo stratiť. A výsledky?

Aneta bola prekvapená

„Musím priznať. že spočiatku som bola skeptická. Neočakávala som od toho veľa. Bola som však prekvapená! Po jednom týždni užívania Draining Drinku bola nadbytočná voda preč!“ Aneta bola absolútne nadšená, že má opäť ploché bruško. „Cítim sa omnoho ľahšia. Keď máte 1 kg vody nazvyš je to rovnaký pocit, ako keby ste na sebe neustále nosili aspoň 2 kg záťaž.“


Draning Drink vďaka účinným rastlinným zložkám obnovuje fungovanie lymfatického systému a naštartuje prirodzené odvodňovanie tela. Zvyšuje vylučovanie prebytočnej vody a toxínov z tela, zmenšuje opuchy, nadúvanie a celulitídu.

Keďže je obvykle po práci príliš unavená na to, aby chodila do posilky, začala denne užívať nápoj Fat Burner Drink. „Čítala som, že po 20 minútach cvičenia s nápojom Fat Burner získate výsledky 100-minútového cvičenia  a povedala som si, že pri mojej práci je to ako týždeň cvičenia za jeden deň,“ smeje sa Aneta. 


Fat Burner Drink pôsobí ako aktívny spaľovač tuku, ktorý prirodzene zvyšuje telesnú teplotu a urýchľuje tým spaľovanie tuku. Obsahuje 100% čistú formu L-karnitínu, vďaka ktorej tvoje telo využíva tuk ako energiu. Cvičenie bude ľahšie a telo bude spaľovať tuk aj počas odpočinku.

„Som teraz nový človek!“

Výsledky boli viditeľné tak rýchlo, že Aneta získala ďalšiu motiváciu. „Motivovalo ma to urobiť ešte viac. Začala som si viac všímať, čo jem, a teraz sa fyzicky cítim oveľa lepšie.“ Na záver dodáva: „Odporúčam TummyTox každému dievčaťu, ktoré bojuje s nadváhou, nízkou hladinou energie a nemá potrebnú motiváciu. Pozri sa na mňa, som úplne nový človek!“

Vyskúšaj 3 TOP drinky na chudnutie v jednom ultimátnom balíčku! 

Produkty pre Vás

RÝCHLE VÝSLEDKY
-56%
Špeciálna cena 55,99 € Bežná cena 127,94 €
Zobraziť produkt