TUMMYTOX blogs.

5 dôvodov, prečo nemôžeš schudnúť ako žena...

Pravdepodobne si už počula, že chudnutie je pre ženy oveľa ťažšie ako pre mužov. Ale je to naozaj pravda, alebo je to len výhovorka?

image

Áno, je to pravda! Keď sa muž a žena snažia držať diétu súčasne, žena má prirodzene určité nevýhody, ktoré jej sťažujú chudnutie.

My ženy máme bohužiaľ (1) pomalší metabolizmus a akoby to nestačilo, máme aj (2) vyššiu hladinu grelínu"hormónu hladu", ktorý spôsobuje chuť na jedlo.

Je tiež pravda, že muži spaľujú viac kalórií, aj keď sú leniví. Ženy majú (3) menej svalov a svaly spaľujú viac kalórií ako tuk, a to aj v pokoji.

(4) Tehotenstvo je tiež častým dôvodom, prečo ženy priberajú a ťažko sa im chudne. Nielen preto, že v tomto období dochádza k fyzickým zmenám, ale aj preto, že matky s malými deťmi si ťažko hľadajú čas na starostlivosť o seba.

Až 10 % žien trpí (5) syndrómom polycystických vaječníkov, nevyliečiteľným ochorením, ktoré môže okrem iného spôsobovať priberanie na váhe.

Ak teda chceme úspešne schudnúť, zvyčajne potrebujeme väčšiu podporu. Je dôležité, aby sme používali produkty, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre ženy a obsahujú zložky, ktorých účinnosť bola preukázaná štúdiami.

Naše odporúčanie: 5-in-1 Curve Shaper, superúčinné riešenie "všetko v jednom" na chudnutie a formovanie postavy!